Verkoeling na verhitte werkzaamheden (fotoserie)

Een waar festijn is het. Het Houtkamp 2020. In de verzengde hitte is op dag twee al een groot aantal contouren zichtbaar van een compleet houtdorp. Er wordt flink getimmerd, maar er is ook veel ruimte voor vertier en verkoeling met allerhande activiteiten. En dat levert zeer fraai beeld op van het spektakel op de Hogenkamp.

Gerelateerde berichten

  • Kinderkamp 2022 is aan!23 augustus 2022 Kinderkamp 2022 is aan! Het Goorse Kinderkamp editie 2022 is vanochtend onder stralende omstandigheden van start gegaan. De circa 330 kinderen stortten zich na de groepsindeling vol overgave op de bouw van de […]
  • Oald Goor: Schutting schilderen in het centrum…10 juli 2022 Oald Goor: Schutting schilderen in het centrum… De zomervakantie is aanstaande en voor de Goorse kids betekent dat dat ze ook weer uit kunnen kijken naar het jaarlijkse Kinderkamp van de stichting Kindvriendelijk Goor dat dit jaar […]
  • Geslaagd Kinderkamp met feestje afgesloten20 augustus 2021 Geslaagd Kinderkamp met feestje afgesloten Na vier enerverende dagen zit het Kinderkamp van de stichting Kindvriendelijk Goor er weer op. Het was een prachtige afsluitende week van de zomervakantie met veel timmeren, verven en een […]
  • Kindvriendelijk Goor zoekt nog vrijwilligers voor het Kinderkamp12 augustus 2021 Kindvriendelijk Goor zoekt nog vrijwilligers voor het Kinderkamp De stichting Kindvriendelijk Goor is op zoek naar meer vrijwilligers om het Goorse Kinderkamp volgende week goed te laten verlopen. Het houtdorp zal vanaf komende dinsdag verrijzen op het […]
  • Houtkamp gaat door op historische plek2 juli 2021 Houtkamp gaat door op historische plek Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren […]