Oald Goor: De Vorstand van de Tourpoule

De echte adepten zijn langzaamaan weer begonnen aan de voorbereiding op de epische Tourpoule. Bij De Ster zal ook dit jaar weer uren worden gesproken over de renners die zijn opgenomen in diverse ploegen tijdens de Ronde van Frankrijk. De Tour gaat dit jaar van start op zaterdag 29 augustus. En dat is voor de redactie van Oald Goor reden om eens in de koffer met oude prenten te duiken. Zij kwamen vandaag deze foto tegen van de Goorse Tourdirectie van 1995. Op de foto prijken de liefhebbers Bennie Waanders, Frans Overbeek en Emiel Vaarhorst (foto).

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tourpoule van start met nieuwe website29 juni 2016 Goorse Tourpoule van start met nieuwe website Het wordt dit jaar alweer voor de 29e keer georganiseerd: De Goorse Tourpoule. Honderden Gorenaren schrijven zich jaarlijks in en strijden in de diverse klassementen. Nieuw is dit jaar de […]
  • Goorse Tourpoule voor de 30e keer van start28 juni 2017 Goorse Tourpoule voor de 30e keer van start De Goorse Tourpoule wordt dit jaar alweer voor de 30e keer gehouden. Thuisbasis is ook tijdens deze editie weer café De Ster waar komende zaterdag het eerste Tourcafé weer zal plaats […]
  • Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande3 juli 2018 Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande Komende zaterdag gaat op het Franse eiland Ile de Noirmoutier de 105e Tour de France van start en dat betekent dat er in Goor weer een heleboel wielerliefhebbers nu al bezig zijn met de […]
  • Goorse Tukkers naar de Tour…1 juli 2017 Goorse Tukkers naar de Tour… Waar de meeste Goorse wielerliefhebbers vanochtend nog hoofdbrekens hadden om de Goorse Tourpoule in te vullen en zich vanmiddag te melden bij Tourcafé De Ster, waren er vijf in stijl […]
  • Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s23 juli 2020 Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s Normaliter zou Le Grand Boucle nu al een paar dagen achter ons liggen en zou ook de winnaar van de Goorse Tourpoule gehuldigd zijn maar het Coronavirus schoof ook in dit kader alles op. […]