Wijziging oud-papier De Whee van KNA

De KNA heeft problemen ondervonden bij het ophalen van oud-papier. Het is namelijk gebleken dat er met de pers-/containerwagen moeilijk door de straat konden worden gereden op sommige plekjes op De Whee. “Om schade aan de geparkeerde auto’s of het straatmeubilair te voorkomen rijden we niet meer de genoemde straten”, laat KNA weten in een persbericht. Bewoners wordt het volgende verzocht. Bewoners van de Vinkstraat en de Meerkolstraat het papier aan de Kievitstraat of de Korhoenstraat te zetten; en de bewoners van de Roemer Visscherhof 1 tot en met 7, 2 tot en met 8 en 17 tot en met 27 het papier aan de Pieter Langendijkstraat te zetten.

Gerelateerde berichten

  • KNA weer in de race voor oud papier7 februari 2020 KNA weer in de race voor oud papier Ook dit jaar haalt Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid weer oud papier op in woonwijk de Whee. Nieuw dit jaar is de inzet van pers-/containerwagens. Dit betekent voor u dat het oud papier […]
  • Oud-papier schema De Whee15 februari 2021 Oud-papier schema De Whee Accordeonvereniging Kunst na Arbeid heeft een aantal aanpassingen verricht in het schema voor het ophalen van oud-papier. De kalender van 2021 is bij deze vastgesteld voor de woonwijk De […]
  • Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA8 december 2020 Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA De ophalers van het oyud papier van accordeonvereniging KNA hebben besloten om een deel van de route te gaan veranderen. Dit omdat ze op sommige plekken met de pers-/containerwagen […]
  • Even geen ‘papier hier’ aan de Van Kollaan21 maart 2020 Even geen ‘papier hier’ aan de Van Kollaan Met ingang van vandaag, vrijdag 20 maart, kan er geen oud papier meer worden gebracht naar de Van Kollaan. De vrijwilligersorganisatie daarachter, die geld inzamelt voor het Goors […]
  • Voorlopig geen oud papier- inname3 april 2020 Voorlopig geen oud papier- inname Nogmaals een oproep van de vrijwilligers die het oud-papier moeten inzamelen. Dit kan tot in ieder geval niet tot en met 28 april. De locatie is in Goor gesloten. In een verklaring aan […]