Wolters terug op Schoolfeestplein

Martha Wolters is met haar man, zoon en caravan vandaag weer neergestreken op het Schoolfeestplein voor het gemeentehuis in Goor. De afgelopen dagen bivakkeerde het gezin dat actie voert voor een vaste woonwagenstandplaats in Goor, op een veld aan de Costerstraat in Goor en daarvoor een paar weken op een aantal plekken op de Kevelhammerhoek. Daar was het gezin naar eigen zeggen niet echt gewenst. Daarover heeft ook PvdA-voorman Fred Rijkens zich al boos gemaakt maar daarover later meer op deze site. Met de terugkeer naar het plein het Goorse centrum, waar de ‘demonstratie’ ook begon op zondag 19 juli, wil het gezin nogmaals aandacht vragen voor de woonwagenproblematiek. De plek pal voor het stadhuis (foto hieronder) werd overigens maar even bezet. Op verzoek van de gemeente verplaatste Wolters zich naar de zijkant van het plein. (foto’s onder lees meer)

Gerelateerde berichten