Gratis foekepot wegens vierde lustrum

foekepotten202011

De foekepot viert dit jaar een jubileum en is gratis te verkrijgen voor de Goorse kinderen. Het is voor de twintigste keer dat Stichting Kindvriendelijk Goor de aloude traditie begeleidt. Ook dit jaar is er weer een optocht, waarbij kinderen verkleed langs de deuren gaan op Oudejaarsdag. In totaal hebben de klassieke vrijwilligers ruim 300 gedroogde varkensblazen over de potten heen getrokken. Kinderen die belangstelling hebben voor een foekepot kunnen zich op dinsdag 27 december om 14.00 uur melden bij Eetcafé De Ster. “We gunnen iedereen een gratis foekepot, want dit mag natuurlijk niet verloren gaan”, aldus Ellen Hoek.

Gerelateerde berichten

  • Tweede editie Kleuterkerk11 februari 2016 Tweede editie Kleuterkerk Kinderen tussen de 3 en 7 jaar zijn komende zondag weer welkom in de parochiezaal van de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat. Er wordt ook gekleurd, gezongen en de kinderen […]
  • GFC verliest voor de derde keer op rij11 oktober 2015 GFC verliest voor de derde keer op rij GFC leed vandaag de derde nederlaag op rij. De ploeg van coach Romano Lammertink ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen Barbaros. Al na elf minuten keken de rood-zwarten tegen een […]
  • Medailles voor leukste foto’s Goorse Berenjacht3 april 2020 Medailles voor leukste foto’s Goorse Berenjacht De beheerders van de Facebookpagina Berenjacht Goor hebben een foto-actie bedacht voor diegene die dit weekeinde nog op zoek gaan naar de talloze knuffelberen achter de Goorse ramen. Wie […]
  • Groot deel van Goor zonder water (update)25 augustus 2010 Groot deel van Goor zonder water (update) Een groot deel van Goor heeft enige tijd zonder water gezeten. Oorzaak is een kapotte waterleiding in de Irisstraat, waar op dit moment aan de weg wordt gewerkt. Om het lek zijn afsluiters […]
  • Goorse Thijs naast Koninklijke koets16 september 2014 Goorse Thijs naast Koninklijke koets Een bijzondere dag voor de Goorse hoefsmid Thijs Reef. Hij is uitverkoren om vandaag mee te lopen in de Koninklijke stoet in het kader van Prinsjesdag. Hij vergezelt de koetsen en paarden […]