Twenthe verliest oefenpot van Almelo

Een nederlaag voor trainer Mark Bolink bij zijn debuut als hoofdtrainer bij vv Twenthe. De oefenmeester ging met zijn team onderuit in een oefenduel met Almelo. De bezoekers, getraind door voormalig prof en inmiddels Gorenaar Thijs Houwing, zegevierden met 0-1 door een schitterende vrije trap. Twenthe, dat met twee verschillende teams voor de dag kwam, was zeker niet minder dan Almelo. Doelpunten bleven echter uit voor de Tricolores.

Gerelateerde berichten

  • GFC en Hector verliezen oefenduels25 augustus 2020 GFC en Hector verliezen oefenduels GFC heeft vanavond de oefenwedstrijd tegen de onder 23-selectie van HSC '21 met 2-6 verloren. Bij rust was het nog 1-2. Thijs Moormann en Collin Mensink scoorden voor GFC tegen de jonge […]
  • Twenthe wint ruim bij EGVV9 september 2020 Twenthe wint ruim bij EGVV ​Twenthe heeft vanavond op passende antwoord gegeven na de forse nederlaag op Avanti Wilskracht. In Gelselaar werd woensdagavond EGVV met 5-1 verslagen door de ploeg van trainer Mark […]
  • Voetbalhumor in Coronatijd3 mei 2020 Voetbalhumor in Coronatijd Een fraaie geste met een kleine steek onder water voor de nieuwbakken hoofdtrainer van vv Twenthe. Mark Bolink ontving van de mannen van het vierde elftal van de Tricolores een briefje […]
  • GFC wint oefenduel in Hengelo14 januari 2018 GFC wint oefenduel in Hengelo GFC heeft zondag een oefenduel tegen HVV Hengelo met 1-4 gewonnen. Olaf Siegers scoorde drie keer voor de rood zwarten. Colin Mensink vond één keer het net in Hengelo. Afgelopen week werd […]
  • GFC en Twenthe verliezen oefenduels21 januari 2015 GFC en Twenthe verliezen oefenduels GFC heeft gisteravond een oefenduel tegen het tweede team van HSC '21 met 4-1 verloren. De rood-zwarten waren op het Haaksbergse kunstgras niet opgewassen tegen de beloften van de […]