Twenthe verliest oefenpot van Almelo

Een nederlaag voor trainer Mark Bolink bij zijn debuut als hoofdtrainer bij vv Twenthe. De oefenmeester ging met zijn team onderuit in een oefenduel met Almelo. De bezoekers, getraind door voormalig prof en inmiddels Gorenaar Thijs Houwing, zegevierden met 0-1 door een schitterende vrije trap. Twenthe, dat met twee verschillende teams voor de dag kwam, was zeker niet minder dan Almelo. Doelpunten bleven echter uit voor de Tricolores.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe wint oefenduel bij Lettele16 augustus 2021 Twenthe wint oefenduel bij Lettele Twenthe Goor kan met een redelijk goed gevoel terugkijken op haar eerste oefenduel. In en tegen Lettele werd met 4-1 gewonnen door de equipe van Mark Bolink (foto). Jeffrey Asbroek, Dani […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Twenthe wint ruim bij EGVV9 september 2020 Twenthe wint ruim bij EGVV ​Twenthe heeft vanavond op passende antwoord gegeven na de forse nederlaag op Avanti Wilskracht. In Gelselaar werd woensdagavond EGVV met 5-1 verslagen door de ploeg van trainer Mark […]
  • GFC en Hector verliezen oefenduels25 augustus 2020 GFC en Hector verliezen oefenduels GFC heeft vanavond de oefenwedstrijd tegen de onder 23-selectie van HSC '21 met 2-6 verloren. Bij rust was het nog 1-2. Thijs Moormann en Collin Mensink scoorden voor GFC tegen de jonge […]
  • Voetbalhumor in Coronatijd3 mei 2020 Voetbalhumor in Coronatijd Een fraaie geste met een kleine steek onder water voor de nieuwbakken hoofdtrainer van vv Twenthe. Mark Bolink ontving van de mannen van het vierde elftal van de Tricolores een briefje […]