Gratis hulp bij uitgestelde belastingaangifte

Voor mensen die tot 1 september uitstel hebben aangevraagd van hun belastingaangifte zijn er nu extra belastingspreekuren in de bibliotheek in Goor. De gratis hulp wordt geboden op vrijdag 21 en 28 augustus van 13:00 uur tot 15:00 uur in de Bibliotheek in Goor en wordt geboden door ervaren vrijwilligers van welzijnsorganisatie Salut. Zij bieden hulp bij het invullen van de papieren. De belastingaangiftes moeten normaliter voor 1 april zijn ingediend. Onder meer door het Corona-virus is er uitstel verleend voor diegene die dat aan heeft gevraagd.

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Bibliotheek helpt met belastingaangifte20 maart 2019 Bibliotheek helpt met belastingaangifte Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen een ingewikkelde klus. De Bibliotheek en Salut gaan inwoners van Goor om die reden de helpende hand bieden. In april is er elke vrijdag […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscaf√©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Goor massaal in actie21 maart 2020 Goor massaal in actie Het Coronavirus heeft ook een menselijke glanszijde. Zo blijkt deze dagen zeker ook in Goor waar verschillende instanties, bedrijven √©n particulieren op verschillende manieren hulp […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]