Vijf nieuwe besmettingen in de Hof

Er zijn in de afgelopen twee weken vijf nieuwe besmettingen van het Coronavirus geregistreerd in de gemeente Hof van Twente. Dat blijkt uit cijfers van de GGD. Het is niet bekend of er ook Gorenaren besmet zijn geraakt. Er zijn geen nieuwe ziekenhuisopnames gemeld van Corona-patienten. Met de forse toename van het aantal besmettingen in Goor en omgeving volgt de Hof van Twente de landelijke trend. Tot voor veertien dagen geleden werden er over een lange periode geen besmettingen geregistreerd in de Hof. Gisteren uitte premier Rutte en minister De Jonge hun zorgen over de toename van het aantal besmettingen die volgens hen met name achter de voordeur plaats vinden. Daarom is het dringende advies om het huisbezoek te beperken tot maximaal zes mensen.

Gerelateerde berichten

  • Corona-cijfers blijven oplopen, ook een dode gemeld in de Hof14 oktober 2020 Corona-cijfers blijven oplopen, ook een dode gemeld in de Hof Net voordat gisteravond de nieuwe stevige maatregelen werden afgekondigd om het Corona-virus alsnog te beteugelen, werd duidelijk dat de situatie in Goor en de overige kernen in de Hof […]
  • Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof16 september 2020 Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof Het aantal Corona-besmettingen in Goor en omgeving is de laatste week iets opgelopen. In de Hof van Twente werden in de afgelopen twee weken, drie nieuwe besmettingen geregistreerd. […]
  • Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof2 september 2020 Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof Er is sinds 19 augustus niemand uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In de weken voor 19 augustus […]
  • Geen Corona-besmettingen in Goor3 augustus 2020 Geen Corona-besmettingen in Goor Ook in de afgelopen twee weken is de teller op 0 blijven staan voor wat betreft het aantal Corona-besmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Dat blijkt uit de […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]