Cafébaas Bertus Leferink overleden

Afgelopen maandag is Bertus Leferink overleden. De geboren Oldenzaler genoot in Goor bekendheid als uitbater van Café B&T dat hij in de Hengevelderstraat met zijn vrouw Truus bestierde van 1973 tot 2008. Leferink was ook een bekende in de biljartwereld en organiseerde in zijn werkzame leven regelmatig toernooien en demonstraties met topbiljarters bij B&T. Hij was eveneens bestuurslid van de Stichting Veteranen Hof van Twente. Hij diende bij de Koninklijke Marine en was drager van het Nieuw Guinea Herinneringskruis. Bertus Leferink werd 77 jaar. Er is komende vrijdagavond gelegenheid om de familie te condoleren in uitvaartcentrum De Hof aan de Diepenheimseweg van 19:00 uur tot 19:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs7 juni 2018 Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs In Goor is geschokt gereageerd op het overlijden van Wim Schreurs. De bekende Gorenaar overleed afgelopen zondag na een kort ziekbed. Schreurs was lange tijd directeur van de Gijminkschool […]
  • Erik Blaak overleden31 juli 2016 Erik Blaak overleden In de vroege ochtend van zaterdag 30 juli is Erik Blaak overleden. De bevlogen en bekende Gorenaar stierf aan de gevolgen van kanker. Blaak kampte met een hersentumor. Erik Blaak runde tot […]
  • Goor geschokt door overlijden Gijs de Jager16 augustus 2017 Goor geschokt door overlijden Gijs de Jager Gijs de Jager: Een toegewijd politieagent in hart en nieren die niet boven maar altijd tussen de mensen stond. Het leverde hem alom respect op. Zeker in Goor waar hij na een carriere bij […]
  • Bertus en Truus 50 jaar getrouwd9 juli 2020 Bertus en Truus 50 jaar getrouwd Een grote bos rozen en een prachtige boog voor de voordeur bij Bertus en Truus Busschers. Het gouden Goorse paar is 50 jaar geleden in de zomer van 1970 getrouwd en deze mooie mijlpaal […]
  • Apollo en PvdA-icoon Wim Leetink overleden18 december 2019 Apollo en PvdA-icoon Wim Leetink overleden Een dag na het slotconcert in het jubileumjaar van Apollo, afgelopen zaterdag, is erelid Wim Leetink overleden. Hij was ruim 80 jaar lid van de Goorse muziektrots en jarenlang ook actief […]