Cafébaas Bertus Leferink overleden

Afgelopen maandag is Bertus Leferink overleden. De geboren Oldenzaler genoot in Goor bekendheid als uitbater van Café B&T dat hij in de Hengevelderstraat met zijn vrouw Truus bestierde van 1973 tot 2008. Leferink was ook een bekende in de biljartwereld en organiseerde in zijn werkzame leven regelmatig toernooien en demonstraties met topbiljarters bij B&T. Hij was eveneens bestuurslid van de Stichting Veteranen Hof van Twente. Hij diende bij de Koninklijke Marine en was drager van het Nieuw Guinea Herinneringskruis. Bertus Leferink werd 77 jaar. Er is komende vrijdagavond gelegenheid om de familie te condoleren in uitvaartcentrum De Hof aan de Diepenheimseweg van 19:00 uur tot 19:30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs7 juni 2018 Geschokte reacties op overlijden Wim Schreurs In Goor is geschokt gereageerd op het overlijden van Wim Schreurs. De bekende Gorenaar overleed afgelopen zondag na een kort ziekbed. Schreurs was lange tijd directeur van de Gijminkschool […]
  • Roel Zweers overleden28 juni 2021 Roel Zweers overleden Roel Zweers is afgelopen vrijdag op 66-jarige leeftijd overleden. De geboren Gramsbergenaar woonde bijna 30 jaar in Goor en was op vele fronten actief. Na zijn werk bij de Zwolse Courant […]
  • In memoriam: Bé Wiegerinck13 juni 2021 In memoriam: Bé Wiegerinck En weer is een prominente Gorenaar heen gegaan. Vrijdagochtend is Bé Wiegerinck overleden na een periode van afnemende gezondheid. Wiegerinck was jaren hét gezicht van het oudste Goorse […]
  • Emiel Vaarhorst (58) overleden19 mei 2021 Emiel Vaarhorst (58) overleden In het Goorse is geschokt en vol ongeloof gereageerd op het overlijden van Emiel Vaarhorst. Hij voerde de laatste weken een oneerlijke strijd tegen de gevolgen van het coronavirus. Een […]
  • Melkman Wim Burggraaff overleden27 februari 2021 Melkman Wim Burggraaff overleden De bekende Goorse 'melkboer' Wim Burggraaff is overleden. De Gorenaar bestierde 50 jaar lang een zuivelwinkel in de Wijnkamp waar hij ook woonde en van waaruit hij met een melkwagen langs […]