Valse briefjes van €50 in omloop in Goor

De afgelopen tijd zijn er bij verschillende winkels in Goor valse briefjes van vijftig euro ingewisseld. De dader of daders sloegen ook toe in Markelo. Dat zegt de Politie Hof van Twente op Facebook. Volgens de plaatselijke hermandad zijn de biljetten op het eerste oog niet van echt te onderscheiden. Wie echter verder kijkt kan het zogenoemde portret-hologram ontdekken dat erop geplakt is. Dat is de lange zilveren strook rechts. De politie verzoekt eenieder om alert te zijn op het laten betalen met contant geld en zoveel mogelijk te controleren. Wie een vals briefje aantreft wordt verzocht aangifte te doen via politie.nl. Als iemand op heterdaad betrapt wordt is de vraag om direct 112 te bellen.

Foto: Politie Hof van Twente

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Paasloterij voor minder bedeelden9 april 2020 Paasloterij voor minder bedeelden Holtmaat Catering organiseert in samenwerking met Goor Collectief een loterij om in totaal 60 minder bedeelde gezinnen in Goor en andere kernen in de Hof van Twente een Paassalade aan te […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Inbreker op heterdaad betrapt aan Grotestraat14 april 2010 Inbreker op heterdaad betrapt aan Grotestraat De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag om 01.55 uur een inbreker op heterdaad in de kraag gevat. De veertigjarige man uit Goor werd door de politie gepakt, toen hij probeerde […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]