Valse briefjes van €50 in omloop in Goor

De afgelopen tijd zijn er bij verschillende winkels in Goor valse briefjes van vijftig euro ingewisseld. De dader of daders sloegen ook toe in Markelo. Dat zegt de Politie Hof van Twente op Facebook. Volgens de plaatselijke hermandad zijn de biljetten op het eerste oog niet van echt te onderscheiden. Wie echter verder kijkt kan het zogenoemde portret-hologram ontdekken dat erop geplakt is. Dat is de lange zilveren strook rechts. De politie verzoekt eenieder om alert te zijn op het laten betalen met contant geld en zoveel mogelijk te controleren. Wie een vals briefje aantreft wordt verzocht aangifte te doen via politie.nl. Als iemand op heterdaad betrapt wordt is de vraag om direct 112 te bellen.

Foto: Politie Hof van Twente

Gerelateerde berichten

  • Mooi weer met een Spaanse Pluim…31 oktober 2014 Mooi weer met een Spaanse Pluim… Deze prachtige prent van de zonsondergang van deze vrijdag werd ons gestuurd door de Goorse weerman Eric Effing. Daarbij verheugende teksten over de prachtige dag die ons morgen te wachten […]
  • Halve Sarah,5 maart 2010 Halve Sarah, Gefeliciteerd met je verjaardag en je diploma. Maak er een mooi feest van. Groetjes, Paul en Sandra Schabbink
  • Hockeydames te sterk voor Twello23 november 2015 Hockeydames te sterk voor Twello De dames van de GoorseMHC hebben zondagmiddag een nipte overwinning geboekt op Twello. De ploeg van trainster Ans Vorkink zegevierde in de Gelderse plaats met 1-2. In de eerste helft werd […]
  • janny18 april 2010 janny Van harte meid en veel plezier. gr. jolanda grouwe
  • Blunder brandweerkazerne kost zes ton1 november 2010 Blunder brandweerkazerne kost zes ton Een berekeningsfout bij de aankoop van het stuk grond dat aanvankelijk was bedoeld voor de nieuwe brandweerkazerne en gemeentewerf gaat zeker zes ton kosten. Dat blijkt uit cijfers die […]