Kampioenen tafeltennisclub Olympia

Bij tafeltennisvereniging Olympia zijn aan het einde van de Najaarscompetitie maar liefst drie van de zes seniorenteams kampioen geworden. In de 3e klasse A kon Olympia 2 de kampioensvlag hoog in de stok hangen. Verder grepen ook Olympia 5 en 6 de titel in hun klasse. Het eerste team wist dit weekend lijfsbehoud veilig te stellen.

asdad
Olympia 2: Wilko Busschers, Tom Broek en Joop van Sermond

olympia 5
Olympia 5: Juul Bergevoet, Jim de Vries, Fons Morsink en Freek Tuitert

olympia 6
Olympia 6: Rudy ten Thije, Raymond Bergevoet, Bas Steenbergen en Manuel Tillack 

Gerelateerde berichten

  • Plantjesactie van Handbalvereniging Dynamiek28 februari 2021 Plantjesactie van Handbalvereniging Dynamiek Na een jaar van afwezigheid heeft Handbalvereniging Dynamiek naar een alternatief gezocht voor de jaarlijkse ritten door Goor met aanhangers vol met plantjes. Er kunnen vanaf dit moment […]
  • Kortingsavond in Goors centrum1 april 2015 Kortingsavond in Goors centrum Een speciale koopavond in het Goorse centrum vanavond. In 15 Goorse winkels kan dan gewinkeld worden met kortingen tot 20%. De betreffende winkels zijn geopend tot 21.00 uur. Vanaf komende […]
  • Ondernemers verklaren elkaar de liefde14 februari 2013 Ondernemers verklaren elkaar de liefde Op Valentijnsdag is duidelijk geworden wie er achter de spanddoeken Pssst, ik hou van jou op de uitvalswegen van Goor zit. De ondernemers van Goor Collectief hebben elkaar de liefde […]
  • Man rijdt met scootmobiel in sloot Doesgoor28 maart 2018 Man rijdt met scootmobiel in sloot Doesgoor Een oudere man is vanmiddag vanaf de parkeerplaats van sportpark 't Doesgoor met zijn scootmobiel de naastgelegen sloot in gereden. De bewoner van De Stoevelaar was op het Doesgoor om een […]
  • Examens: 75 muzikanten geslaagd14 april 2014 Examens: 75 muzikanten geslaagd 75 kandidaten van de Muziekschool Hof van Twente hebben deze week hun praktijkexamen met succes afgelegd. De leerlingen deden examens in verschillende niveaus, namelijk van A (het laagste […]