Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen

Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een nieuwe website gelanceerd die via deze LINK te bereiken is. Naast de bestaande muziek- en danslessen en creatieve cursussen vanuit De Reggehof heeft Home of Talents ook een aantal nieuwe cursussen ontwikkeld zoals ‘Producing of Live electronics’ van Gijs van Lieshout (foto) en de Creatieve dansklas van Roxaine Wessels. Via de website is ook een gratis proefles aan te vragen voor de verschillende cursussen. Het volledige theater- en filmprogramma van De Reggehof zal in de komende week ook op deze site worden gedeeld en in de evenementenkalender worden opgenomen.

Gerelateerde berichten