Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen

Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een nieuwe website gelanceerd die via deze LINK te bereiken is. Naast de bestaande muziek- en danslessen en creatieve cursussen vanuit De Reggehof heeft Home of Talents ook een aantal nieuwe cursussen ontwikkeld zoals ‘Producing of Live electronics’ van Gijs van Lieshout (foto) en de Creatieve dansklas van Roxaine Wessels. Via de website is ook een gratis proefles aan te vragen voor de verschillende cursussen. Het volledige theater- en filmprogramma van De Reggehof zal in de komende week ook op deze site worden gedeeld en in de evenementenkalender worden opgenomen.

Gerelateerde berichten

  • Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie23 juli 2020 Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie De muziekschool oftewel de 'Home Of Talents' zoals nu de nieuwe verzamelnaam is, gaat in de laatste week van de zomervakantie vijf zomerworkshops organiseren van telkens één dagdeel. Er […]
  • Muziekschool wordt ‘Home of talents’2 juli 2020 Muziekschool wordt ‘Home of talents’ De Muziekschool Hof van Twente en het Creatief Centrum van De Reggehof gaan samen verder onder de naam 'Home of talents'. De bedenker is de 10-jarige Jesse Heemink uit Delden. In de loop […]
  • Open Dag Home of Talents corona-proof8 september 2020 Open Dag Home of Talents corona-proof Komende zaterdag, 12 september, is er de Open Dag van het nieuwe Home of Talents, de verzamelnaam van de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof. De oude vertrouwde Open Dag […]
  • Muziekschool start met cursus Producing online27 april 2020 Muziekschool start met cursus Producing online De Muziekschool Hof van Twente start in mei met de nieuwe cursus Online Producing. Hier kan, in de eigen thuisomgeving, geleerd worden om electronische muziek te maken. De cursus wordt […]
  • Proeflesmaand bij muziekschool31 augustus 2016 Proeflesmaand bij muziekschool De muziekschool houdt in de maand september een zogenoemde proeflesmaand om nieuwe Goorse talenten te laten 'ruiken' aan het muzikale leven en diverse instrumenten te proberen. Er kan […]