Brandweer druk met stormschade

De Goorse brandweer is vanmorgen in alle vroegte twee keer uitgerukt om omgewaaide bomen en losgewaaide takken te verwijderen. Rond kwart over vier is een omgevallen boompje van de Markeloseweg gehaald terwijl een kleine drie uur later een tak van de Holtdijk werd verwijderd die uit een boom was gevallen. Op de terugweg richting kazerne werd nog een grote tak aangetroffen die eveneens is weggehaald. Daarnaast melden diverse inwoners stormschade aan woningen een aanverwanten. De zomerstorm Francis raasde vannacht van west naar oost over Nederland en richtte op diverse plekken schade aan. Ook vandaag kan Francis nog voor overlast zorgen. Hieronder een kaartje met een overzicht en waar er meldingen gedaan kunnen worden.

Gerelateerde berichten

  • Storm Eunice zorgt voor veel schade18 februari 2022 Storm Eunice zorgt voor veel schade Tot het verschijnen van dit bericht zijn er geen persoonlijke ongelukken gemeld naar aanleiding van de storm Eunice die over Goor raast. Wel is er veel schade en zijn diverse schuttingen […]
  • Stormschade valt voorlopig mee17 februari 2022 Stormschade valt voorlopig mee De gevolgen van de storm Dudley die vannacht en vandaag ook over Goor raasde, heeft relatief weinig gevolgen gehad. Er waaiden vooral in het buitengebied bomen op de weg en de Goorse […]
  • Brandweer iets minder op pad in 20213 januari 2022 Brandweer iets minder op pad in 2021 De Goorse brandweer is in het afgelopen jaar 95 keer uitgerukt na een melding van brand of storm- of waterschade. Dat is vijf keer minder dan in 2020 toen er 100 uitrukken waren. Voor een […]
  • Storm Christoph spaart Goor UPDATE21 januari 2021 Storm Christoph spaart Goor UPDATE De storm Christoph die vanochtend vroeg over de regio trok heeft in Goor niet tot grote schade geleid. De Goorse brandweer hoefde niet uit te rukken voor omgevallen bomen en andere […]
  • Oppassen voor storm Ciara9 februari 2020 Oppassen voor storm Ciara Als de weersvoorspellingen kloppen kan het in de loop van de dag en zeker vanavond, ook in Goor zeer onstuimig worden, De eerste storm met een naam trekt dan over over en de verwachting […]