Brandweer druk met stormschade

De Goorse brandweer is vanmorgen in alle vroegte twee keer uitgerukt om omgewaaide bomen en losgewaaide takken te verwijderen. Rond kwart over vier is een omgevallen boompje van de Markeloseweg gehaald terwijl een kleine drie uur later een tak van de Holtdijk werd verwijderd die uit een boom was gevallen. Op de terugweg richting kazerne werd nog een grote tak aangetroffen die eveneens is weggehaald. Daarnaast melden diverse inwoners stormschade aan woningen een aanverwanten. De zomerstorm Francis raasde vannacht van west naar oost over Nederland en richtte op diverse plekken schade aan. Ook vandaag kan Francis nog voor overlast zorgen. Hieronder een kaartje met een overzicht en waar er meldingen gedaan kunnen worden.

Gerelateerde berichten

  • Storm Christoph spaart Goor UPDATE21 januari 2021 Storm Christoph spaart Goor UPDATE De storm Christoph die vanochtend vroeg over de regio trok heeft in Goor niet tot grote schade geleid. De Goorse brandweer hoefde niet uit te rukken voor omgevallen bomen en andere […]
  • Oppassen voor storm Ciara9 februari 2020 Oppassen voor storm Ciara Als de weersvoorspellingen kloppen kan het in de loop van de dag en zeker vanavond, ook in Goor zeer onstuimig worden, De eerste storm met een naam trekt dan over over en de verwachting […]
  • Storm voorbij, brandweer nog uren bezig18 januari 2018 Storm voorbij, brandweer nog uren bezig De storm ging rond half drie liggen in het Goorse waarna ook 'Code Rood' kon worden ingetrokken. Voor de Goorse brandweer blijft het voorlopig nog wel alarmfase 1 want er is nog heel veel […]
  • Storm veroorzaakt opnieuw overlast31 maart 2015 Storm veroorzaakt opnieuw overlast De tweede ronde van de storm die over Nederland raast bezorgt in Goor opnieuw overlast. Medewerkers van de SWB zetten alle zeilen bij om jonge bomen overeind te houden, terwijl elders weer […]
  • Brandweer verwijdert loszittende glasplaat29 maart 2015 Brandweer verwijdert loszittende glasplaat De storm die over Nederland trok heeft ook in het Twentse Haagje de nodige overlast bezorgd. Aan de Schoolweestweide waaide bovenin de appartementen een glasplaat van een overkapping los. […]