Ierse avond met feestende Folkband en zondag mosseldag bij De Bebsel (Adv)

Het nazomerprogramma van De Bebsel gaat komende zaterdag (29-08) van start met een heuse ‘Irish Night’ die voor iedereen toegankelijk is. De avond wordt opgeluisterd door de gerenommeerde Borculose Folk- en feestband O’llainnis. Uiteraard worden er ook allerlei typische Ierse bieren geschonken zoals Guinness en Jameson Ginger Ale. Ook is er ‘groen’ bier van de tap. Vooraf kan er eveneens een Sheperds Pie worden gegeten en is er Irish Coffee. De Ierse avond bij De Bebsel begint om 19:00 uur en een tafel reserveren kan via 0547-272855. Komende zondag is het Mosseldag bij het zalencentrum aan de Hengevelderstraat. Vanaf 16:00 uur kan er dan voor iets minder dan twee tientjes gesmuld worden van de lekkernij met friet en huisgemaakte sauzen.

Volgende week zaterdag is de bekende singer-song-writer Erwin Nyhoff te gast bij De Bebsel. Later meer over deze avond met het optreden van de topzanger uit Heeten die onder meer bekend werd door zijn finaleplek in The Voice Of Holland.