Goorse Manouk op 16 september op tv in ‘Obese’

Manouk Oosterveld is op woensdag 16 september te zien in het programma Obese op RTL4. De 23-jarige Goorse is een traject van een aantal maanden ingegaan waarin ze onder het toeziend oog van de camera’s werd begeleid in haar strijd om af te vallen. Oosterveld is in de derde aflevering te zien. Op haar Facebookpagina zegt ze over het resultaat niet veel te kunnen zeggen maar wel dat het een ‘enorm heftig traject’ is geweest. Presentatrice van het programma is Angela Groothuizen. Zij was op zondag 8 maart met een cameraploeg op sportpark ’t Doesgoor voor opnames rondom een thuiswedstrijd van Hector 1 (foto). Daarin speelt Sjoerd Koster, de verloofde van Manouk Oosterveld.

Gerelateerde berichten

  • Tijmen van Wissing bij RTL Late Night20 april 2018 Tijmen van Wissing bij RTL Late Night Een bekend Goors gezicht gisteravond aan tafel bij RTL Late Night. Tijmen van Wissing mocht aan de beroemde tafel bij Humberto Tan in het Schillerhotel aan het Amsterdamse Rembrandtplein, […]
  • Hector onderuit in Rekken11 oktober 2020 Hector onderuit in Rekken SV Hector wacht nog altijd op de eerste onverwinning in het nieuwe seizoen. Vanmiddag werd met 2-1 verloren van Sportclub Rekken. Een onnodige nederlaag, zeker op basis van de eerste […]
  • Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL44 september 2018 Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL4 Anouk Schottink is een van de deelnemers aan de nieuwe RTL-4 show The Talent Project, die dit najaar op de vrijdgavonden te zien zal zijn. De in Enter woonachtige zangeres is in Goor […]
  • Goorse miljoenenjacht 3 maart op tv23 februari 2019 Goorse miljoenenjacht 3 maart op tv De uitzending van Miljoenenjacht met een vak uitverkoren Gorenaren is op zondag 3 maart. Vijftig inwoners van Goor uit het postcodegebied 7471 zijn enkele weken geleden uitgekozen om in […]
  • Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria3 november 2019 Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria'28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op […]