Goorse Manouk op 16 september op tv in ‘Obese’

Manouk Oosterveld is op woensdag 16 september te zien in het programma Obese op RTL4. De 23-jarige Goorse is een traject van een aantal maanden ingegaan waarin ze onder het toeziend oog van de camera’s werd begeleid in haar strijd om af te vallen. Oosterveld is in de derde aflevering te zien. Op haar Facebookpagina zegt ze over het resultaat niet veel te kunnen zeggen maar wel dat het een ‘enorm heftig traject’ is geweest. Presentatrice van het programma is Angela Groothuizen. Zij was op zondag 8 maart met een cameraploeg op sportpark ’t Doesgoor voor opnames rondom een thuiswedstrijd van Hector 1 (foto). Daarin speelt Sjoerd Koster, de verloofde van Manouk Oosterveld.

Gerelateerde berichten

  • Van Sermond in ‘Heel Holland woont’8 juni 2021 Van Sermond in ‘Heel Holland woont’ De Goorse Esther van Sermond was afgelopen weekeinde te zien in het nieuwe woonprogramma 'Heel Holland Woont' op RTL 4. Daarin vertelde zij hoe zij als interieurontwerpster te werk gaat. […]
  • Tijmen van Wissing bij RTL Late Night20 april 2018 Tijmen van Wissing bij RTL Late Night Een bekend Goors gezicht gisteravond aan tafel bij RTL Late Night. Tijmen van Wissing mocht aan de beroemde tafel bij Humberto Tan in het Schillerhotel aan het Amsterdamse Rembrandtplein, […]
  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]
  • Goorse kindertest-straat in RTL Nieuws13 maart 2021 Goorse kindertest-straat in RTL Nieuws Landelijke aandacht voor de Corona-teststraat op industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar was een cameraploeg met verslaggever van het RTL Nieuws. Zij kwamen om een reportage te maken over […]
  • Alzheimer café op Hofstreek TV23 februari 2021 Alzheimer café op Hofstreek TV Het Alzheimer-café is vanavond komende zondag te zien op Hofstreek TV. Het belooft een informatieve en praktische uitzending met als onderwerp “Welke technische mogelijkheden zijn er in […]