Goorse Manouk op 16 september op tv in ‘Obese’

Manouk Oosterveld is op woensdag 16 september te zien in het programma Obese op RTL4. De 23-jarige Goorse is een traject van een aantal maanden ingegaan waarin ze onder het toeziend oog van de camera’s werd begeleid in haar strijd om af te vallen. Oosterveld is in de derde aflevering te zien. Op haar Facebookpagina zegt ze over het resultaat niet veel te kunnen zeggen maar wel dat het een ‘enorm heftig traject’ is geweest. Presentatrice van het programma is Angela Groothuizen. Zij was op zondag 8 maart met een cameraploeg op sportpark ’t Doesgoor voor opnames rondom een thuiswedstrijd van Hector 1 (foto). Daarin speelt Sjoerd Koster, de verloofde van Manouk Oosterveld.

Gerelateerde berichten

  • Van Sermond in ‘Heel Holland woont’8 juni 2021 Van Sermond in ‘Heel Holland woont’ De Goorse Esther van Sermond was afgelopen weekeinde te zien in het nieuwe woonprogramma 'Heel Holland Woont' op RTL 4. Daarin vertelde zij hoe zij als interieurontwerpster te werk gaat. […]
  • Tijmen van Wissing bij RTL Late Night20 april 2018 Tijmen van Wissing bij RTL Late Night Een bekend Goors gezicht gisteravond aan tafel bij RTL Late Night. Tijmen van Wissing mocht aan de beroemde tafel bij Humberto Tan in het Schillerhotel aan het Amsterdamse Rembrandtplein, […]
  • Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube20 juli 2021 Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube De lokale Hofstreek Omroep heeft alle filmpjes die gemaakt zijn in het kader van het laatste alternatieve Schoolfeest op het eigen YouTube-kanaal gezet. Er was volgens de programmamakers […]
  • Gemeente wijst 1Vandaag de deur, PvdA ageert23 juni 2021 Gemeente wijst 1Vandaag de deur, PvdA ageert De gemeente Hof van Twente wil niet meewerken aan een reportage van het tv-programma 1Vandaag over cybercrime. En dat is tegen het zere been van de lokale Partij van de Arbeid die juist […]
  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]