Inschrijving Goorse Tourpoule begonnen

De deelnemers en de bijbehorende rugnummers zijn bekend en dat betekent dat de vele Goorse liefhebbers van de Tour de France hun hart weer op kunnen halen en nu hoofdbrekens hebben over het team dat moet worden opgesteld om hoge ogen te ogen in de Goorse Tourpoule. Die wordt dit jaar voor de 33e keer georganiseerd en het fysieke hart van deze contest is Tourcafé De Ster. Dat is morgen vanaf 14:30 uur geopend voor de inschrijvers die hun inschrijfgeld dan kunnen voldoen en de eerste Touretappe kunnen volgen. Vanwege de Coronaregels is voor deze editie de achterzaal ingericht voor de Goorse wielerliefhebbers. In de komende weken zal ook via deze site regelmatig een update worden gegeven over de stand van zaken in de Goorse Tourpoule waarvoor iedereen uit Goor en diegene die een ‘link’ met Goor heeft zich via deze LINK kan schrijven. De Goorse Tourpoule werd vorig jaar gewonnen door Mark Morsink (foto).

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tourpoule morgen van start25 juni 2021 Goorse Tourpoule morgen van start Je zou het bijna vergeten met alle alternatieve Schoolfeestperikelen maar morgen gaat toch écht de Tour de France van start en dat betekent ook weer de aanvang van de Goorse Tourpoule. […]
  • Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair29 augustus 2020 Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair Een bijzondere editie van de Ronde van Frankrijk. En ook een bijzondere uitgave van de Goorse Tourpoule. In de achterhaal van De Ster werd er vanmiddag massaal gekeken naar de eerste […]
  • Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s23 juli 2020 Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s Normaliter zou Le Grand Boucle nu al een paar dagen achter ons liggen en zou ook de winnaar van de Goorse Tourpoule gehuldigd zijn maar het Coronavirus schoof ook in dit kader alles op. […]
  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]