Salut start met Jongeren Vriendenkring

Welzijnsorganisatie Salut wil het aangaan van vriendschappen stimuleren door het opstarten van de zogenoemde ‘Jongeren Vriendenkring’. Dat is een groep van vijf jongeren die één keer per maand samen komen en leuke dingen doen onder begeleiding een vrijwilliger. De Vriendenkring is bedoeld voor jongeren van 14 t/m 25 jaar die het moeilijk vinden vriendschappen te sluiten of te onderhouden.

Dat kan bijvoorbeeld komen door een licht verstandelijke beperking hebt of een vorm van autisme, maar dat is niet noodzakelijk. Er is een vriendenkring voor jongeren van 14 t/m 17 jaar en een vriendenkring van 18 t/m 25 jaar. Deelnemers aan de Vriendenkring bedenken zelf een activiteit en worden daarbij geholpen door een vrijwilliger en iemand van Salut. Meer informatie kan worden ingewonnen bij Milou of Wesley van Salut via 0547-260053 of app-nummer 06-2089 4999. Mailen kan naar info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Week van de Voedselbanken18 oktober 2020 Week van de Voedselbanken Het is de week van de Voedselbanken. Mede dankzij vele vrijwilligers en donateurs wordt het, ook in Goor en omgeving, mogelijk gemaakt dat er wekelijks goed gevulde voedselpakketten […]
  • Salut maakt compilatie van acties in Coronatijd30 april 2020 Salut maakt compilatie van acties in Coronatijd Welzijnsinstelling Salut wil een compilatie maken van de foto's en filmpjes die zijn gemaakt tijdens de diverse acties die er in Goor en omgeving zijn geweest tijdens de Corona-crisis. […]
  • Activiteiten en accomodaties gebundeld op Hofactief.nl31 januari 2019 Activiteiten en accomodaties gebundeld op Hofactief.nl De gemeente Hof van Twente heeft een nieuwe website gelanceerd onder de naam Hofactief. Deze is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een sportieve activiteit, een ontmoetingscentrum […]
  • Mantelzorgers in het zonnetje gezet10 november 2020 Mantelzorgers in het zonnetje gezet Het is 10 november en dus de 'Dag van de Mantelzorg'. Op deze dag zetten Salut en de gemeente Hof van Twente mantelzorgers in het zonnetje. Die uit waardering voor hun inzet, toewijding, […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]