Salut start met Jongeren Vriendenkring

Welzijnsorganisatie Salut wil het aangaan van vriendschappen stimuleren door het opstarten van de zogenoemde ‘Jongeren Vriendenkring’. Dat is een groep van vijf jongeren die één keer per maand samen komen en leuke dingen doen onder begeleiding een vrijwilliger. De Vriendenkring is bedoeld voor jongeren van 14 t/m 25 jaar die het moeilijk vinden vriendschappen te sluiten of te onderhouden.

Dat kan bijvoorbeeld komen door een licht verstandelijke beperking hebt of een vorm van autisme, maar dat is niet noodzakelijk. Er is een vriendenkring voor jongeren van 14 t/m 17 jaar en een vriendenkring van 18 t/m 25 jaar. Deelnemers aan de Vriendenkring bedenken zelf een activiteit en worden daarbij geholpen door een vrijwilliger en iemand van Salut. Meer informatie kan worden ingewonnen bij Milou of Wesley van Salut via 0547-260053 of app-nummer 06-2089 4999. Mailen kan naar info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen4 mei 2021 Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen Een nieuw onderdeel van Salut. Zij hebben Impacter LAB in het leven geroepen. En dat houdt concreet in dat het jongeren tussen de 14 en 27 jaar de kans geeft om vanaf mei tot en met  juni […]
  • Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren27 maart 2021 Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren Het project Impacter van welzijnsorganisatie Salut kan van start gaan. Na de aankondiging in november zijn er een aantal jongerencoaches aangenomen en getraind en nu klaar voor om et de […]
  • Jongeren #nogffvolhouden18 februari 2021 Jongeren #nogffvolhouden De jongerenwerkers van Salut Welzijn in Hof van Twente doen mee aan de landelijke campagne #nogffvolhouden. Deze campagne is bedoeld om jongeren een hart onder de riem te steken in […]
  • Salut zoekt jongerencoach2 januari 2021 Salut zoekt jongerencoach Salut is naarstig op zoek naar een jongerencoach. Als jongerencoach maak je deel uit van het project Impacter. Check het bericht hier.
  • Salut viert 5-jarig jubileum19 oktober 2021 Salut viert 5-jarig jubileum Welzijnsorganisatie Salut viert dit jaar haar eerste lustrum. Die afgelopen jaren stonden bijna non-stop in het teken van groei en verbreding. Letterlijk qua het aantal werknemers en […]