Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair

Een bijzondere editie van de Ronde van Frankrijk. En ook een bijzondere uitgave van de Goorse Tourpoule. In de achterhaal van De Ster werd er vanmiddag massaal gekeken naar de eerste etappe van de Tour. Ondanks het late tijdstip in het jaar en de beperkingen rondom de corona-maatregelen in de Ronde en bij de Tourpoule doen er toch weer ruim 300 deelnemers mee aan poule. De eerste dagzege werd een prooi voor Casper van Vliet. Ook de Oudste Goorsche Tourtoto heeft weer een uitgave dit jaar.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tourpoule morgen van start25 juni 2021 Goorse Tourpoule morgen van start Je zou het bijna vergeten met alle alternatieve Schoolfeestperikelen maar morgen gaat toch écht de Tour de France van start en dat betekent ook weer de aanvang van de Goorse Tourpoule. […]
  • Inschrijving Goorse Tourpoule begonnen28 augustus 2020 Inschrijving Goorse Tourpoule begonnen De deelnemers en de bijbehorende rugnummers zijn bekend en dat betekent dat de vele Goorse liefhebbers van de Tour de France hun hart weer op kunnen halen en nu hoofdbrekens hebben over […]
  • Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s23 juli 2020 Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s Normaliter zou Le Grand Boucle nu al een paar dagen achter ons liggen en zou ook de winnaar van de Goorse Tourpoule gehuldigd zijn maar het Coronavirus schoof ook in dit kader alles op. […]
  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]