Hector onderuit in Zenderen

Hector is vandaag het regionale beker-toernooi begonnen met een 3-0 nederlaag tegen Zenderen Vooruit. Op het kunstgras in het kerkdorp bij Almelo was het bij rust 2-0 voor de vierdeklasser. Na een klein half uur kreeg Remy Dijkstra een grote kans namens Hector maar hij stuitte op de goalie van Zenderen Vooruit. Direct daarna was het aan de andere kant wel raak. Ramon van Os tekende voor de 1-0. Twee minuten later was het alweer raak voor de ploeg van de in Goor woonachtige oefenmeester Marco Botterblom. Hemmo Mulder schoot de 2-0 binnen. Voor rust werd nog een kopgoal van Joeri Wenderman afgekeurd wegens buitenspel en schoot Unal Kel vanuit kansrijke positie naast.

In de tweede helft probeerde het sterk verjongde Hector het wel maar stuitte het vaak op de goede verdediging van de thuisploeg. Tien minuten voor het einde gooide Kees ten Broeke de wedstrijd in het slot met de 3-0. Volgende week speelt SV Hector de volgende bekerwedstrijd. Langeveen is dan te gast op sportpark ’t Doesgoor.