Subsidie voor kleine duurzame maatregelen

De gemeente Hof van Twente start vanaf morgen met de actie “Poen voor Groen”. Deze actie wordt door de Stichting Duurzaam Thuis Twente georganiseerd namens zes Twentse gemeenten. Doel van de actie is om huiseigenaren te stimuleren hun woning energiezuiniger te maken met kleine duurzame maatregelen. Inwoners kunnen €50 terug krijgen van de dat inwoners van Hof van Twente tot €50,- geld terug kunnen krijgen voor de aanschaf van energiebesparende artikelen bij een deelnemende winkelier.Hierbij moet gedacht worden aan LED-lampen, tochtstrippen, radiatorfolie of andere duurzame producten. Aanmelden kan via de website Poenvoorgroen.nl. Daar kan de kassabon worden ingediend. Zodra het subsidiepotje van de gemeente leeg is, stopt de actie.

Power save LED lamp changing

Gerelateerde berichten

  • Hof krijgt 520.000 euro voor energiebesparende maatregelen12 maart 2021 Hof krijgt 520.000 euro voor energiebesparende maatregelen De gemeente Hof van Twente is één van de gemeenten die de landelijke RREW-subsidie heeft gekregen. RREW staat voor Regeling Reductie Energiegebruik Woningen. Het doel is om met deze […]
  • Speelgoedruilbeurs ‘Recycle Sint’ in Goor18 november 2019 Speelgoedruilbeurs ‘Recycle Sint’ in Goor De speelgoedruilbeurs ‘Recycle Sint’ komt komende vrijdag, 22 november, naar Goor. De landelijke organisatie wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven met een […]
  • DUURzaam…4 december 2018 DUURzaam… Nederland is in de ban van het milieu. Het akkoord van Parijs in 2015 en de aanstaande klimaattop in Polen. Inderdaad Polen, het land waar ze nog nooit gehoord hebben van vloeistof dichte […]
  • Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren?25 februari 2018 Hoe duurzaam zijn onze ambtenaren? Drie scholieren van de Waerdenborch hebben onderzoek gedaan naar het duurzame gedrag van de ambtenaren van gemeente Hof van Twente. En wat blijkt: ambtenaren hebben vaak geen weet van veel […]
  • Duurzaam woonfestival op TSB terrein13 september 2017 Duurzaam woonfestival op TSB terrein Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB […]