OV-kaart gevonden op station

De OV-kaart van D. Roost is gevonden op het Station Goor. Telefoon van de persoon die de ov-kaart heeft gevonden is 06-44021504.

Gerelateerde berichten

  • OV-chipkaart ‘Limburg’ gevonden op station30 maart 2022 OV-chipkaart ‘Limburg’ gevonden op station Een mail van Han Klarenbeek. Hij heeft een OV-chipkaart gevonden die op naam staat van M. Limburg.De eigenaresse kan contact opnemen met telefoonnummer 06-30055580. Mailen kan ook met […]
  • OV-kaart gevonden27 augustus 2020 OV-kaart gevonden De OV-kaart die op onderstaande foto is afgebeeld is gevonden bij het treinstation in Goor. Op de kaart staat de naam D. Roost. Hij kan mailen met redactie@nullgoorsnieuws.nl.
  • Mark Alink bezorgt Hector een punt10 mei 2009 Mark Alink bezorgt Hector een punt Hector heeft de competitie afgesloten met een gelijkspel. Op sportpark het Doesgoor speelde de ploeg van de naar Sp. Overdinkel vertrekkende trainer RenĂ© Belt met 2-2 gelijk tegen Rood […]
  • De Bebsel begint met dansavonden22 september 2017 De Bebsel begint met dansavonden In zaal De Bebsel start vanavond een serie dansavonden voor mensen alleenstaanden, stellen en anderen die graag willen dansen. De dansavonden zijn een initiatief van de muzikanten Jan […]
  • GFC wint oefenwedstrijd in De Lutte12 januari 2015 GFC wint oefenwedstrijd in De Lutte De Goorse vierdeklasser GFC heeft gisteren een oefenwedstrijd in en tegen De Lutte met 2-3 gewonnen. De rood-zwarten leidden bij rust met 0-1 door een treffer van Edo Schnieder tegen de […]