Corona-schade gemeente 9 ton

De financiële corona-schade voor de gemeente Hof van Twente wordt nu al geraamd op ruim 400.000 euro. Dat laat een raming zien van het college van B & W aan de raad. Bovenop die 4 ton komt volgend jaar ook nog eens een half miljoen euro wat volgens het zittende college een behoorlijke impact heeft op het weerstandsvermogen van De Hof. Verder geeft zij in een brief in de conclusies aan dat er nog meer onzekerheden zijn. Zo worden vraagtekens gesteld bij de jeugdzorg, WMO en de algemene betalingsactiviteit in Goor en omgeving wat onderstreept dat we een onzekere periode ingaan.

Gerelateerde berichten

  • Open Dag in Goor in kader 15 jaar Hof van Twente1 juni 2015 Open Dag in Goor in kader 15 jaar Hof van Twente De gemeente Hof van Twente gaat zich samen met de brandweer en de politie presenteren op een Open Dag die in september 2016 in en om het Goorse gemeentehuis gehouden zal worden. Het is één […]
  • Openstelling gemeentehuis vrijdagavond blijkt succes13 juli 2015 Openstelling gemeentehuis vrijdagavond blijkt succes Een proefperiode van vier maanden waarop het gemeentehuis op vrijdagavond extra was geopend bleek en succes. Er is volgens de ambtenaren veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook […]
  • Lofzang op Hof en huldiging sporters tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente4 januari 2018 Lofzang op Hof en huldiging sporters tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente Enkele honderden inwoners van Goor en de andere kernen in de Hof van Twente waren vanavond in het gemeentehuis voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de het gemeentebestuur. Naast de […]
  • Martha duikt op bij gemeentehuis19 januari 2021 Martha duikt op bij gemeentehuis Doorzettingsvermogen is haar niet te ontzeggen. Martha Wolters blijft strijden voor erkenning en een vaste woonplaats. Gisteren ging ze naar wethouder Pieter van Zwanenburg met een […]
  • Korte enquête over duurzaamheid12 februari 2018 Korte enquête over duurzaamheid De werkgroep Hofkracht wil graag een beeld hoe inwoners van de Hof van Twente tegen duurzaamheid aankijken. Daarom heeft Hofkracht een korte enquête opgesteld. Van 10 februari tot en met 1 […]