Omgaan met dementie

Dementie is een ingrijpende ziekte. Zowel voor de persoon met dementie als voor de naaste omgeving. Voor Salut aanleiding om in Hof van Twente in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de cursus ‘Omgaan met dementie’ aan te bieden voor mantelzorgers.De bijeenkomsten vinden plaats op 22 en 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november, steeds van 13:30 tot 15:30 uur in de Reggehof, De Höfte 5 in Goor. Meer informatie of aanmelden? Bel Salut 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail info@nullsalut-welzijn.nl

Gerelateerde berichten

  • Kracht van herinneringen in Herfstzon22 juli 2017 Kracht van herinneringen in Herfstzon Op 5 september 2017 start de reeks van bijeenkomsten ‘De kracht van herinneringen’ voor mensen met lichte dementie én hun mantelzorgers. Herinneringen van vroeger staan centraal in deze […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Gratis cursus omgaan met dementie27 februari 2017 Gratis cursus omgaan met dementie Welzijnsorganisatie Salut organiseert een cursus van zes avonden voor mantelzorgers die mensen met dementie begeleiden. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over de […]
  • Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend23 januari 2020 Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend Het nieuwe Alzheimer Café gaat komende dinsdag, 28 januari, van start met een feestelijke opening in De Reggehof in Goor. Dat zal gebeuren door wethouder Pieter van Zwanenburg. […]
  • Gemeente strijd tegen dementie23 april 2019 Gemeente strijd tegen dementie Hof van Twente heeft de ambitie een dementie-vriendelijke gemeente te worden. Om dit te bereiken wil de gemeente samen met Salut handvatten bieden om mensen die met dementie te maken […]