Open Monumentendagen gaan door

De Open Monumentendagen gaan dit jaar in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, ondanks het Corona-virus, wel door. Volgend weekeinde (12 en 13 september) zijn er bezichtigingen en stadswandelingen die worden gehouden met in acht neming van de geldende RIVM-richtlijnen. Het thema voor dit jaar is ‘Leermonument’ omdat volgens de organisatie elk monument leerzaam is. In Goor is in dit weekeinde de Braakmolen, De Hofkerk, het Goors Historisch Museum en het zogenoemde Whitehouse Goor (oude gemeentehuis) te bezichtigen. Stadswandelingen door Goor kunnen gemaakt worden op afspraak via h.huiting8@nullkpnplanet.nl. Of door te bellen met 0547-263519. Voor openingstijden en meer informatie: visithofvantwente.nl. Vandaag is de Hofkerk ook al geopend tijdens de Open Dag van de kerk.

Gerelateerde berichten

  • Open Monumentendagen, Ashafar en Repair Café9 september 2022 Open Monumentendagen, Ashafar en Repair Café Op de evenementenagenda prijkt voor het komende weekeinde de Open Monumentendagen met in Goor bezichtigingen van de Braakmolen en het Historisch Museum. Ook is het mogelijk om met een […]
  • Braakmolen open tijdens monumentendagen2 september 2022 Braakmolen open tijdens monumentendagen In het kader van de Open Monumentendagen stelt de Braakmolen op 10 en 11 september de deuren open. Voor alle bezoekers en potentieel geïnteresseerden staan de molenaars klaar van 10.00 […]
  • Hofkerk en museum geopend tijdens Monumentendagen10 september 2021 Hofkerk en museum geopend tijdens Monumentendagen Morgen en overmorgen zijn in Goor alleen de Hofkerk em het Goors Historisch Museum geopend in het kader van de Open Monumentendagen in Goor. Onder de titel ‘Ontmoeten en meedoen’ is in en […]
  • Braakmolen startlocatie Open Monumentendagen met speciale stadswandeling2 september 2019 Braakmolen startlocatie Open Monumentendagen met speciale stadswandeling De Goorse Braakmolen is dit jaar de startlocatie voor de Open Monumentendagen 2019 in de gemeente Hof van Twente. De officiële opening is volgende week zaterdag (14 september) om 09.30 […]
  • Weefsters in actie in Goors museum2 september 2022 Weefsters in actie in Goors museum Ook het Goors Historisch Museum is geopend tijdens Open Monumentendagen morgen en overmorgen. Op de bovenverdieping van het museum staat de Goorse textiel centraal in de tentoonstelling […]