Open Monumentendagen gaan door

De Open Monumentendagen gaan dit jaar in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, ondanks het Corona-virus, wel door. Volgend weekeinde (12 en 13 september) zijn er bezichtigingen en stadswandelingen die worden gehouden met in acht neming van de geldende RIVM-richtlijnen. Het thema voor dit jaar is ‘Leermonument’ omdat volgens de organisatie elk monument leerzaam is. In Goor is in dit weekeinde de Braakmolen, De Hofkerk, het Goors Historisch Museum en het zogenoemde Whitehouse Goor (oude gemeentehuis) te bezichtigen. Stadswandelingen door Goor kunnen gemaakt worden op afspraak via h.huiting8@nullkpnplanet.nl. Of door te bellen met 0547-263519. Voor openingstijden en meer informatie: visithofvantwente.nl. Vandaag is de Hofkerk ook al geopend tijdens de Open Dag van de kerk.

Gerelateerde berichten