Open Monumentendagen gaan door

De Open Monumentendagen gaan dit jaar in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, ondanks het Corona-virus, wel door. Volgend weekeinde (12 en 13 september) zijn er bezichtigingen en stadswandelingen die worden gehouden met in acht neming van de geldende RIVM-richtlijnen. Het thema voor dit jaar is ‘Leermonument’ omdat volgens de organisatie elk monument leerzaam is. In Goor is in dit weekeinde de Braakmolen, De Hofkerk, het Goors Historisch Museum en het zogenoemde Whitehouse Goor (oude gemeentehuis) te bezichtigen. Stadswandelingen door Goor kunnen gemaakt worden op afspraak via h.huiting8@nullkpnplanet.nl. Of door te bellen met 0547-263519. Voor openingstijden en meer informatie: visithofvantwente.nl. Vandaag is de Hofkerk ook al geopend tijdens de Open Dag van de kerk.

Gerelateerde berichten

  • Braakmolen startlocatie Open Monumentendagen met speciale stadswandeling2 september 2019 Braakmolen startlocatie Open Monumentendagen met speciale stadswandeling De Goorse Braakmolen is dit jaar de startlocatie voor de Open Monumentendagen 2019 in de gemeente Hof van Twente. De officiĆ«le opening is volgende week zaterdag (14 september) om 09.30 […]
  • Maak je trouwfoto opnieuw in het oude gemeentehuis8 september 2019 Maak je trouwfoto opnieuw in het oude gemeentehuis Een bijzondere actie van de organisatie van de Open Monumentendagen Hof van Twente in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor, komende zaterdag. Daar kan eenieder die ooit is […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • Hofkerk en Braakmolen openen de deuren2 september 2015 Hofkerk en Braakmolen openen de deuren De Goorse blikvangers tijdens de Open Monumentendagen zijn traditioneel De Braakmolen en De Hofkerk. Ook het graf van Thomas Ainsworth op de begraafplaats aan de Laarstraat trekt veel […]
  • Hofkerk opent zaterdag haar deuren9 september 2015 Hofkerk opent zaterdag haar deuren De Hofkerk houdt Open Huis. De kerk opent zaterdag tijdens Open Monumentendagen haar deuren van 10.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen een rondleiding krijgen door de toren en het […]