Drankrijder parkeert auto in de sloot en steelt fiets

Een 23-jarige man uit Diepenheim is gistermorgen rond zes uur aangehouden tussen Goor en Delden na een tip van een voorbijganger die op de de N346 reed en een paar remlichten die omhoog schenen, ontwaarde in de buurt van de Langenhorsterweg. Deze vermoedde een ongeval en waarschuwde de politie. Die trof op de plek des onheils de Diepenheimer aan naast de in de sloot ‘geparkeerde’ Volvo. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn en blies op het bureau in Goor 1320 ugl, zes keer de toegestane hoeveelheid.

Foto: Politie Hof van Twente

Zijn rijbewijs werd daarop ingevorderd en niet lang nadat de man was heen gezonden kwam er een melding van diefstal van een fiets in de buurt van het station in Goor. Het opgegeven signalement kwam overeen met de Diepenheimer die naar later bleek inderdaad met deze fiets onderweg was naar ’t Stedeke. Hij werd opnieuw aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Borne. Daar werd hij na verhoor opnieuw vrijgelaten. De man kan twee fikse boetes tegemoet zien.

Gerelateerde berichten

  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Drie fietsen gestolen in Goor13 april 2018 Drie fietsen gestolen in Goor In de afgelopen week zijn bij de politie drie aangiftes binnengekomen van gestolen fietsen. Vorige week vrijdagmiddag werd een tweewieler gestolen vanuit de Stationslaan terwijl afgelopen […]
  • Drankrijder aangehouden in de Middenstraat8 juli 2018 Drankrijder aangehouden in de Middenstraat In de nacht van vrijdag op zaterdag is een automobilist aangehouden op de Goorse Middenstraat. De man bleek onder invloed van alcohol en een blaastest op het politiebureau (foto) wees uit […]
  • Dronken vrouw botst op twee auto’s12 oktober 2014 Dronken vrouw botst op twee auto’s Een Goorse is gisteravond aangehouden nadat ze twee auto's aanreed in de PC Hooftstraat. De 64-jarige vrouw was duidelijk onder invloed en werd meegenomen naar het politiebureau. Daar […]
  • Drankrijder zonder rijbewijs verstopt zich niet goed genoeg…14 juni 2020 Drankrijder zonder rijbewijs verstopt zich niet goed genoeg… Een 36-jarige Gorenaar is afgelopen nacht voor de derde keer binnen een maand aangehouden met drank op en zonder geldig rijbewijs. Op de Nachtegaalstraat in Goor werd hij door […]