Drankrijder parkeert auto in de sloot en steelt fiets

Een 23-jarige man uit Diepenheim is gistermorgen rond zes uur aangehouden tussen Goor en Delden na een tip van een voorbijganger die op de de N346 reed en een paar remlichten die omhoog schenen, ontwaarde in de buurt van de Langenhorsterweg. Deze vermoedde een ongeval en waarschuwde de politie. Die trof op de plek des onheils de Diepenheimer aan naast de in de sloot ‘geparkeerde’ Volvo. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn en blies op het bureau in Goor 1320 ugl, zes keer de toegestane hoeveelheid.

Foto: Politie Hof van Twente

Zijn rijbewijs werd daarop ingevorderd en niet lang nadat de man was heen gezonden kwam er een melding van diefstal van een fiets in de buurt van het station in Goor. Het opgegeven signalement kwam overeen met de Diepenheimer die naar later bleek inderdaad met deze fiets onderweg was naar ’t Stedeke. Hij werd opnieuw aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Borne. Daar werd hij na verhoor opnieuw vrijgelaten. De man kan twee fikse boetes tegemoet zien.

Gerelateerde berichten

  • Drie fietsen gestolen in Goor13 april 2018 Drie fietsen gestolen in Goor In de afgelopen week zijn bij de politie drie aangiftes binnengekomen van gestolen fietsen. Vorige week vrijdagmiddag werd een tweewieler gestolen vanuit de Stationslaan terwijl afgelopen […]
  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Dief steelt ‘dummy-camera’s’ bij Karwei6 juli 2021 Dief steelt ‘dummy-camera’s’ bij Karwei Een dief heeft vorige week bij bouwmarkt Karwei aan de Mossendamsdwarsweg beveiligingscamera's gestolen. Wat hij niet wist dat er geen echte camera's maar dummy's in de verpakkingen […]
  • Diefstal bij De Reggehof16 juni 2021 Diefstal bij De Reggehof Afgelopen maandag, 14 juni, is in Goor een man aangehouden die wordt verdacht dat hij wat gestolen heeft bij De Reggehof. Wat hij gestolen heeft, is door de politie niet bekend gemaakt. […]
  • Boete voor nachtelijke drankrijder26 november 2020 Boete voor nachtelijke drankrijder De politie heeft naar nu blijkt een boete opgelegd aan een drankrijder uit 't Twentse Haagje. De man trok zaterdagnacht namelijk de aandacht van de Hermandad rond de klok van 02.00 uur. […]