Drankrijder parkeert auto in de sloot en steelt fiets

Een 23-jarige man uit Diepenheim is gistermorgen rond zes uur aangehouden tussen Goor en Delden na een tip van een voorbijganger die op de de N346 reed en een paar remlichten die omhoog schenen, ontwaarde in de buurt van de Langenhorsterweg. Deze vermoedde een ongeval en waarschuwde de politie. Die trof op de plek des onheils de Diepenheimer aan naast de in de sloot ‘geparkeerde’ Volvo. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn en blies op het bureau in Goor 1320 ugl, zes keer de toegestane hoeveelheid.

Foto: Politie Hof van Twente

Zijn rijbewijs werd daarop ingevorderd en niet lang nadat de man was heen gezonden kwam er een melding van diefstal van een fiets in de buurt van het station in Goor. Het opgegeven signalement kwam overeen met de Diepenheimer die naar later bleek inderdaad met deze fiets onderweg was naar ’t Stedeke. Hij werd opnieuw aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Borne. Daar werd hij na verhoor opnieuw vrijgelaten. De man kan twee fikse boetes tegemoet zien.

Gerelateerde berichten

  • Opmerkelijke ‘fietsenruil’ in de Irisstraat30 juli 2022 Opmerkelijke ‘fietsenruil’ in de Irisstraat Er is door fietsendieven een nieuwe manier gevonden om aan een goede deugdelijke fiets te komen. Zo is duidelijk geworden in de Goorse Irisstraat. Daar werd deze en vorige week een fiets […]
  • Drie fietsen gestolen in Goor13 april 2018 Drie fietsen gestolen in Goor In de afgelopen week zijn bij de politie drie aangiftes binnengekomen van gestolen fietsen. Vorige week vrijdagmiddag werd een tweewieler gestolen vanuit de Stationslaan terwijl afgelopen […]
  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Auto gestript in de IJsvogelstraat8 februari 2022 Auto gestript in de IJsvogelstraat Een BMW is in de afgelopen week door dieven gestript aan de IJsvogelstraat op de Hiltjesdamweide in Goor. De kilometerteller, het navigatiesysteem, de koplampen en de airbags werden […]
  • Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen24 januari 2022 Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen De Goorse Stoevelaargroep heeft uit alle hoeken hulp aangeboden gekregen na de diefstal van 12 bomen uit het Natuurbos aan de rand van Goor. De Goorse scouting kan van meerdere […]