Voorbereiding internationaal jeugdtoernooi in volle gang, doorgaan wel onzeker

Het is vanwege de Coronaregels nog niet helemaal duidelijk of het jaarlijkse internationale GFC C-jeugdtoernooi door kan gaan. Toch is er goede hoop en zijn de voorbereidingen getroffen voor de 24 editie op dinsdag 13 oktober. Naast de teams van de vaderlandse BVO’s, zijn ook teams uit Duitsland en België uitgenodigd. De winnaar van vorig jaar, Borussia Dortmund, is ook weer van de partij op sportpark Heeckeren. Daarnaast zijn FC Groningen, FC Twente/Heracles Voetbalacademie, Vitesse Arnhem, PEC Zwolle, FC Utrecht en Willem 2 uit Nederland. Uit Duitsland komen verder FC Sankt Pauli, FC Köln, Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen. KV Mechelen is de vaste deelnemer uit België. Ook wordt er weer een Hofteam samen gesteld van jeugdspelers uit de Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Zeven Goorse spelers in Hofteam14 oktober 2019 Zeven Goorse spelers in Hofteam In het Hofteam dat volgende week dinsdag meedoet aan het internationale jeugdtoernooi voor spelers onder de 14 jaar bij GFC zijn zeven Goorse voetballers opgenomen. Van GFC zijn dat Joren […]
  • Schalke, Dortmund en PSV op jeugdtoernooi GFC13 september 2017 Schalke, Dortmund en PSV op jeugdtoernooi GFC Schalke 04, Borussia Dortmund en PSV zijn dit jaar de grote blikvangers tijdens het 21e internationale jeugdtoernooi van GFC voor spelers onder 14 jaar. Dat wordt gespeeld op sportpark […]
  • Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast14 september 2020 Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast Het internationale jeugdtoernooi van GFC dat op dinsdag 13 oktober zou worden gehouden op sportpark Heeckeren, gaat niet door. De 24e editie is afgelast vanwege het Corona-virus. De […]
  • Hofteam klopt derde divisionist PH7 oktober 2015 Hofteam klopt derde divisionist PH "Een prima generale" zo sprak trainer René ten Zende van het Hofteam na de puike 3-1 zege woensdagavond met het Hofteam tegen PH C1 dat uitkomt in de landelijke derde divisie. Bij rust was […]
  • Duitsers, Belgen en nationale topteams op GFC-toernooi7 september 2015 Duitsers, Belgen en nationale topteams op GFC-toernooi Latere toppers als Lorenzo Ebecilio, Adam Maher en Oguzhan Özyakup speelden er al in alle anomiteit. Het jeugdtoernooi voor de C-pupillen van betaalde voetbalclubs staat dit jaar alweer […]