Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC

Op zaterdag 10 oktober komen de internationals Frédérique Matla en Pien Sanders naar Goor voor een clinic bij de GMHC. Pien Sanders (22) speelt al sinds 2010 bij Den Bosch waarmee ze meervoudig kampioen van Nederland is geworden. Ook met de Oranje dames won ze het EK en de World League in 2017 en de Champions Trophy in 2018. Matla (23) won twee Europese titels, een wereldtitel en de World League. Daarnaast werd ze vorig jaar uitgeroepen tot de beste speelster van de Pro League én de Nederlandse Hoofdklasse. De clinic, georganiseerd door Hockey Xperience start om 13:00 uur met trainingen in twee blokken en is voor jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar. De middag wordt afgesloten met een heuse persconferentie en een foto/handtekeningenmoment. Deelname kost €30 per kind en aanmelden via deze LINK.

Frederique Matla

Gerelateerde berichten

  • Keeper Nederlands hockey-team bij GMHC11 mei 2022 Keeper Nederlands hockey-team bij GMHC Pirmin Blaak, de keeper van het Nederlands hockey-elftal, komt komende zaterdag voor een 'meet and greet' naar de Goorse Mixed Hockey Club. Blaak is ook doelman van HC Oranje Rood en […]
  • GMHC dames 1 kampioen na ruime zege2 juni 2019 GMHC dames 1 kampioen na ruime zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is vandaag kampioen geworden in de vierde klasse na een eclatante 5-0 zege op DHC in Doetinchem. De Goorse dames waren oppermachtig en […]
  • Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs12 juni 2018 Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs Het mobiele Urban Hockeyveld van de Goorse Mixed Hockey Club is genomineerd voor de landelijke bestuurderstrofee van de KNHB.  Deze prijs wordt door de hockeybond ieder jaar uitgereikt aan […]
  • Bijzonder internationaal treffen bij GMHC30 april 2022 Bijzonder internationaal treffen bij GMHC Een bijzondere ontmoeting gisteren voor de hockeymeiden van GMHC MB1. Zij ontvingen gisteren de leeftijdsgenoten van het Duitse Hannover MB1 voor een oefenduel op het kunstgras aan de […]
  • Iglo-hutjes op speeldorp bij GMHC…..9 mei 2021 Iglo-hutjes op speeldorp bij GMHC….. De Goorse hockeyclub GMHC is druk doende met het vergroenen van het sportcomplex aan de Rubenstraat. De club won in juli van vorig jaar een geldbedrag van 15.000 euro in de contest […]