Fietskrotten gelabeld op het station

De Boa’s van de gemeente Hof van Twente zijn op het station in Goor geweest om fietsen die als krot te boek staan te voorzien van een label. De op deze manier gemerkte fietsen worden, indien ze niet eerder zijn weggehaald, volgende week donderdag 10 september, verwijderd. Dan gaan ze naar de gemeentewerf in Markelo. Wie na deze datum een daar gestalde fiets mist en deze toch terug wil, kan een afspraak maken bij de balie van het gemeentehuis in Goor voor het maken van een afspraak om op die werf te kijken of de fiets er tussen staat. Dit project is een samenwerking tussen de politie en de gemeente om de veiligheid te vergroten en het station toegankelijk te houden. Ook de ‘krotten’ op het station van Delden zijn voorzien van een label.

Gerelateerde berichten

  • Geen fiets-kijkdag door Corona23 oktober 2020 Geen fiets-kijkdag door Corona Er worden jaarlijks relatief veel fietsen gestolen vanuit de stalling bij het station in Goor en wie dat overkomt kan naast een aangifte bij de politie, ook bij de gemeente een digitaal […]
  • 46 fietsen geruimd bij station Goor25 oktober 2019 46 fietsen geruimd bij station Goor De politie Hof van Twente heeft vandaag samen met de gemeente maar liefst 46 fietsen geruimd bij de stallingen bij het station in Goor. De tweewielers werden twee weken geleden al […]
  • 35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station9 oktober 2019 35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station De politie Hof van Twente gaat binnenkort samen BOA's van de gemeente Hof van Twente 35 zogenoemde 'fietswrakken' verwijderen bij het station in Goor. Dit zijn oude fietsen die er vaak al […]
  • Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor30 juni 2018 Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor Het stelen van fietsen blijft in het Goorse een zorgenkindje. Ook in de afgelopen weken zijn er weer diverse tweewielers weggenomen, zo meldt de politie Hof van Twente. Deze vraagt om […]
  • Fietsendieven weer erg actief1 juni 2016 Fietsendieven weer erg actief Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. […]