Casmaran Land in het geel

Casmaran Land gaat vandaag in de gele trui van start in de Goorse Tourpoule. De Goorse DJ, die vaker in de top van het peloton rijdt, heeft dit jaar ontegenzeggelijk de juiste sprinters gekozen. Daarmee heeft hij de leiding in de poule, al lijkt hij in de bergen wel wat averij op te gaan lopen met de renners die het daar voor hem moeten gaan doen. In de Oudste Goorsche is er een heuse broedertwist gaande. Sven en Koen Brummelaar gaan daar aan de kop. In de Lezerstour van Dagblad Tubantia is Jarno Derking de Goorse troef. Hij staat daar na gisteren op de 12e plaats in het algemeen klassement.

Gerelateerde berichten

  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule18 juli 2021 Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule Tim Bruseker is de winnaar geworden van de Goorse Tourpoule editie 2021. De huisarts stond voor de afsluitende etappe al aan de leiding van het algemeen klassement en gaf zijn koppositie […]
  • Weernink wint dagzege, Leeftink aan de leiding30 juni 2021 Weernink wint dagzege, Leeftink aan de leiding Een fikse dreun van Tadej Pogacar in de Ronde van Frankrijk. De Sloveense winnaar van de vorige editie lijkt een voorschot te hebben genomen op een volgende Tourzege, al is Parijs nog […]
  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]
  • Goorse Tourpoule morgen van start25 juni 2021 Goorse Tourpoule morgen van start Je zou het bijna vergeten met alle alternatieve Schoolfeestperikelen maar morgen gaat toch ├ęcht de Tour de France van start en dat betekent ook weer de aanvang van de Goorse Tourpoule. […]