Casmaran Land in het geel

Casmaran Land gaat vandaag in de gele trui van start in de Goorse Tourpoule. De Goorse DJ, die vaker in de top van het peloton rijdt, heeft dit jaar ontegenzeggelijk de juiste sprinters gekozen. Daarmee heeft hij de leiding in de poule, al lijkt hij in de bergen wel wat averij op te gaan lopen met de renners die het daar voor hem moeten gaan doen. In de Oudste Goorsche is er een heuse broedertwist gaande. Sven en Koen Brummelaar gaan daar aan de kop. In de Lezerstour van Dagblad Tubantia is Jarno Derking de Goorse troef. Hij staat daar na gisteren op de 12e plaats in het algemeen klassement.

Gerelateerde berichten

  • Huijgen wint in laatste sprint zinderende Tourpoule20 september 2020 Huijgen wint in laatste sprint zinderende Tourpoule De Goorse Tourpoule is na een bloedstollende eindsprint gewonnen door Michiel Huijgen. Hij klom nipt over Marcel Brummelaar door de winst van Sam Bennett in de afsluitende etappe op de […]
  • Stef Kemper wint Oudste Goorsche25 juli 2016 Stef Kemper wint Oudste Goorsche Ook bij het optellen van de punten van het eindklassement kwam de zege van Stem Kemper in De Oudste Goorsche Tourtoto niet in gevaar. Sterker nog; op zijn directe concurrenten liep hij […]
  • Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule18 september 2020 Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule Met nog twee etappes voor de boeg in de Tour de France, is het ongemeen spannend aan kop in de strijd om de winst in de Goorse Tourpoule. Na een aantal dagen waarin Casper van Vliet de […]
  • Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande3 juli 2018 Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande Komende zaterdag gaat op het Franse eiland Ile de Noirmoutier de 105e Tour de France van start en dat betekent dat er in Goor weer een heleboel wielerliefhebbers nu al bezig zijn met de […]
  • De spannende dans om het geel9 september 2020 De spannende dans om het geel Waar in de Ronde van Frankrijk de kanshebbers voor de eindzege op één hand zijn te tellen, is het in de Goorse Tourpoule ongemeen spannend. Casper van Vliet gaat aan de leiding, maar hij […]