GFC geeft 3-0 voorsprong uit handen

GFC heeft het tweede bekerduel tegen Achilles ’12 uit Hengelo met 3-3 gelijk gespeeld. De rood zxwarten kwamen voor rust met 3-0 voor maar gaven die voorspring na de thee uit handen. Olaf Siegers schoot na vier minuten al de 1-0 binnen op aangeven van Tim Wassink. Siegers was een kleine tien minuten later opnieuw succesvol toen hij op aangeven van Thijs Moormann de tweede goal scoorde. Vlak voor rust werd het 3-0 door Collin Mensink en leek het duel gespeeld.

De tweede helft kende echter een heel ander gezicht. Na een rode kaart (twee keer geel) voor de bezoekers uit Hengelo werd het toch 3-1. Ritmeester scoorde halverwege de tweede helft. Vlak voor tijd zette Achilles veel druk op de inmiddels gewijzigde ploeg van trainer Romano Lammertink en kwam verrassend twee keer tot scoren: 3-3. Het is het tweede gelijke spel in de beker voor GFC dat volgende week Juliana ’32 ontvangt op sportpark Heeckeren. (foto’s: GFCGoor.nl)