GFC geeft 3-0 voorsprong uit handen

GFC heeft het tweede bekerduel tegen Achilles ’12 uit Hengelo met 3-3 gelijk gespeeld. De rood zxwarten kwamen voor rust met 3-0 voor maar gaven die voorspring na de thee uit handen. Olaf Siegers schoot na vier minuten al de 1-0 binnen op aangeven van Tim Wassink. Siegers was een kleine tien minuten later opnieuw succesvol toen hij op aangeven van Thijs Moormann de tweede goal scoorde. Vlak voor rust werd het 3-0 door Collin Mensink en leek het duel gespeeld.

De tweede helft kende echter een heel ander gezicht. Na een rode kaart (twee keer geel) voor de bezoekers uit Hengelo werd het toch 3-1. Ritmeester scoorde halverwege de tweede helft. Vlak voor tijd zette Achilles veel druk op de inmiddels gewijzigde ploeg van trainer Romano Lammertink en kwam verrassend twee keer tot scoren: 3-3. Het is het tweede gelijke spel in de beker voor GFC dat volgende week Juliana ’32 ontvangt op sportpark Heeckeren. (foto’s: GFCGoor.nl)

Gerelateerde berichten

  • GFC klopt Juliana: 4-112 september 2020 GFC klopt Juliana: 4-1 Een goede generale voor GFC in aanloop naar de competitiestart volgende week. De derde en laatste poulewedstrijd in het regionale bekertoernooi werd met 4-1 gewonnen van het Hengelose […]
  • Siegers op schot tegen RDC10 oktober 2020 Siegers op schot tegen RDC Het is de week van Olaf Siegers. De aanvaller van GFC scoorde vorige week al drie keer in het duel tegen Gorssel (3-6 winst) en afgelopen dinsdag drie keer in de wedstrijd om de Tukker […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC verliest eerste bekerduel3 september 2019 GFC verliest eerste bekerduel GFC heeft vanavond de eerste bekerwedstrijd in het nieuwe seizoen verloren. Op het eigen sportpark Heeckeren was het Hengelose Wilhelminaschool met 2-6 te sterk. Bij rust was het al 1-4 […]
  • Klinkende zege GFC in Markelo24 februari 2019 Klinkende zege GFC in Markelo GFC boekte vanmiddag een klinkende 0-4 zege op één van de titelkandidaten in de vierde klasse G, Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Romano Lammertink denderde met name in de tweede […]