Oorwassing voor vv Twenthe

Trainer Mark Bolink heeft de wind nog niet in de zeilen bij zijn nieuwe werkgever vv Twenthe. De Tricolores verloren vandaag kansloos van Avanti Wilskracht. De bezoekers uit Glanerbrug waren met maar liefst 0-6 te sterk op Sportpark Piepwillem. Verzachtende omstandigheid is dat Bolink wel de nodige spelers moest missen wegens blessures, onder wie Koen Morsink en Wouter Leusink.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Schnieder terug bij GFC, beladen duel voor Twenthe4 februari 2017 Schnieder terug bij GFC, beladen duel voor Twenthe GFC kan morgen in de eerste wedstrijd na de winterstop, in Beckum tegen TVO, weer beschikken over Edo Schnieder. De 31-jarige aanvoerder- en bepalende middenvelder is terug van een […]
  • Twenthe wint ruim bij EGVV9 september 2020 Twenthe wint ruim bij EGVV ​Twenthe heeft vanavond op passende antwoord gegeven na de forse nederlaag op Avanti Wilskracht. In Gelselaar werd woensdagavond EGVV met 5-1 verslagen door de ploeg van trainer Mark […]
  • Meldpunt eikenprocessierupsen…23 mei 2020 Meldpunt eikenprocessierupsen… Ondanks de vroege bestrijding met aaltjes dit voorjaar kunnen er toch nog nesten ontstaan van eikenprocessierupsen. Eind mei is namelijk de tijd waarin de eikenprocessierups nesten maakt […]
  • Twenthe verliest van Witkampers5 februari 2019 Twenthe verliest van Witkampers Twenthe Goor heeft vanavond een oefenduel tegen derdeklasser Witkampers verloren. Op het eigen sportpark waren de bezoekers met 3-2 te sterk. Twenthe kwam twee keer op voorsprong, maar […]