Hector wint tweede bekerduel van Langeveen

Hector heeft in de tweede wedstrijd wel de volle buit behaald. Op het eigen Doesgoor werd het 1-0 voor de gastheer. Sterkhouder Wesley Zwoferink tekende in het eerste bedrijf zeer fraai voor de enige treffer. Unal Kel kreeg nog wel een goede mogelijkheid, maar wist het net niet te vinden. Hector heeft in de poule nu drie punten uit twee duels. Saasveldia gaat met zes punten aan de leiding.

Gerelateerde berichten

  • Meldpunt eikenprocessierupsen…23 mei 2020 Meldpunt eikenprocessierupsen… Ondanks de vroege bestrijding met aaltjes dit voorjaar kunnen er toch nog nesten ontstaan van eikenprocessierupsen. Eind mei is namelijk de tijd waarin de eikenprocessierups nesten maakt […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscaf√©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Twenthe-De Tukkers 3-1, Hector-Raalte 7-4, De Gazelle-GFC 1-030 september 2018 Twenthe-De Tukkers 3-1, Hector-Raalte 7-4, De Gazelle-GFC 1-0 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal:   3A 14.00: vv Twenthe - De Tukkers¬†¬† 3-1 (doelpunten Twenthe: Mark […]
  • Twenthe-Reutum 2-6, GFC-DAVO 1-0, Haarle-Hector 1-222 april 2019 Twenthe-Reutum 2-6, GFC-DAVO 1-0, Haarle-Hector 1-2 Eindstanden van de competitiewedstrijden in de derde klasse A vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Twenthe - vv Reutum 2-6 (doelpunten Twenthe: Guus Lummen […]
  • Neede en Hector scoren niet20 oktober 2019 Neede en Hector scoren niet Hector wacht na vijf speelronden nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Wel sprokkelde de ploeg van trainer Mark Dijkstra vanmiddag het tweede punt van de competitie. Op […]