AV Goor start 14 september met nieuwe hardloopclinic

Komende maandag 14 september gaat bij AV Goor ’75 weer een nieuwe hardloopclinic van start. In dertien weken tijd worden mensen daarbij begeleid om via een geleidelijke opbouw uiteindelijk 30 a 35 minuten aan één stuk te kunnen hardlopen. Er wordt iedere maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur gezamenlijk getraind, onder begeleiding van gediplomeerde hardlooptrainers. Aanmelden is online mogelijk.

De hardloopclinics van de Goorse atletiekvereniging zijn de afgelopen jaren een succes gebleken, waarbij al heel wat mensen aan het hardlopen kwamen. Daarbij werd vaak naar deelname aan een recreatieve regionale loopwedstrijd toegewerkt. Dat is door de coronaperiode niet mogelijk, het trainen met daarbij de corona regels in acht genomen, wel. Op de website van de club is meer informatie te vinden en kunnen mensen zich ook aanmelden om deel te nemen.

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start4 januari 2019 Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start Ook dit jaar gaat AV Goor '75 aan het begin van het jaar van start met een nieuwe hardloopclinic. Komende maandag 7 januari is daarvoor de eerste training. Die start vanaf Sportpark De […]
  • AV Goor start nieuwe hardloopclinic op 6 januari1 januari 2020 AV Goor start nieuwe hardloopclinic op 6 januari Met de start van het nieuwe jaar gaat ook weer een nieuwe hardloopclinic van start bij AV Goor '75. Die begint aanstaande maandag 6 januari om 18.30 uur. In dertien weken tijd wordt […]
  • Nieuwe hardloopclinic van start bij AV Goor24 augustus 2019 Nieuwe hardloopclinic van start bij AV Goor Ze zijn de afgelopen jaren erg succesvol gebleken en dus gaat AV Goor '75 er ook dit jaar weer mee door; de hardloopclinics. Op maandag 2 september gaat er weer een nieuwe hardloopclinic […]
  • Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op21 mei 2020 Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op Bij de Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 zijn ze vorige week weer begonnen met trainen, maar ook daar heeft de coronacrisis zijn invloed. Waar hardlopen op zich een individuele sport […]