Open Dag Home of Talents corona-proof

Komende zaterdag, 12 september, is er de Open Dag van het nieuwe Home of Talents, de verzamelnaam van de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof. De oude vertrouwde Open Dag is in een nieuw ‘corona-proof’ jasje gestoken. Leerlingen en docenten zijn aanwezig om iedereen te laten zien wat Home of Talents allemaal in huis heeft. Er zijn tal van presentaties: van dans tot instrumentaal en van beeldende kunst tot live-electronics. Inschrijven voor een gratis proefles kan ter plekke. Tijdens de Home of Talents Tour loop je via een route (éénrichtingsverkeer) door het hele gebouw. Van popkelder tot balletzaal en van docentenkamer tot theaterzaal. Overal geven leerlingen en docenten informatie en demonstraties. Iedereen is komende zaterdag welkom tussen 10:00 uur en 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen22 augustus 2020 Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een […]
  • Dansen voor de allerkleinsten in De Reggehof27 oktober 2020 Dansen voor de allerkleinsten in De Reggehof Corona of niet, de allerkleinsten moeten daar zo weinig mogelijk last van hebben en als het aan de Marleen Hamer van het nieuwe Home of Talents ligt, dansen de peuters zich er met alle […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie23 juli 2020 Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie De muziekschool oftewel de 'Home Of Talents' zoals nu de nieuwe verzamelnaam is, gaat in de laatste week van de zomervakantie vijf zomerworkshops organiseren van telkens één dagdeel. Er […]
  • Nieuw jeugd-ensemble en musicalklas in De Reggehof14 oktober 2020 Nieuw jeugd-ensemble en musicalklas in De Reggehof Het nieuwe Home of Talents (muziekschool) start na de herfstvakantie een nieuw ensemble voor leerlingen tot 18 jaar die naast de instrumentale lessen ook graag samen spelen. start Home of […]