Repair Cafe weer geopend

Sporthal De Mossendam organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Cafe. Vanwege de corona-maatregelen is het maandenlang stil geweest rondom het Repair Cafe. Aanstaande zaterdag komen echter de boormachines en schroevendraaiers weer uit de kast.  Tussen 10:00 en 13:00 uur staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties.

 

Gerelateerde berichten

  • Tweede Repair Café Mossendam9 maart 2020 Tweede Repair Café Mossendam Het is weer tijd voor een Repair Café. Sporthal De Mossendam heeft de deuren geopend om gratis te helpen bij reparaties. Medewerkers staan klaar om allerhande klusjes te vervolmaken. De […]
  • Repaircafé begint succesvol8 februari 2020 Repaircafé begint succesvol Het lijkt in een grote behoefte te voorzien. Allerhande dingen die niet helemaal meer zijn zoals ze waren maar wel een tweede kans verdienen. Het eerste Repaircafé in sporthal De […]
  • Mossendam begint met Repair Café31 oktober 2019 Mossendam begint met Repair Café Er komt vanaf volgend jaar een Repair Café in de Goorse sporthal De Mossendam. Daar worden allerlei attributen die kapot zijn gemaakt door handige vrijwilligers. Daarvan hebben de eersten […]
  • Repair Café in De Mossendam29 januari 2020 Repair Café in De Mossendam Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Nee, want Sporthal De Mossendam […]
  • Klimmen en klauteren in De Mossendam29 april 2019 Klimmen en klauteren in De Mossendam Het is meivakantie en dus haalt De Mossendam jouw uit de luie stoel. Komende woensdag heeft de sporthal een 'Freerun tikkertje' georganiseerd voor de kinderen. En dat betekent dat de hele […]