Repair Cafe weer geopend

Sporthal De Mossendam organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Cafe. Vanwege de corona-maatregelen is het maandenlang stil geweest rondom het Repair Cafe. Aanstaande zaterdag komen echter de boormachines en schroevendraaiers weer uit de kast.  Tussen 10:00 en 13:00 uur staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties.

 

Gerelateerde berichten

  • Kleding en Speelgoedhuys Mossendam weer geopend15 april 2021 Kleding en Speelgoedhuys Mossendam weer geopend Het Kleding en Speelgoed Huys op sportpark De Mossendam is weer geopend. Een aantal vrijwilligers heeft de accommodatie weer up to date gemaakt om met name voor de minima gratis kleding […]
  • Bubbelbal op Winter Games4 maart 2021 Bubbelbal op Winter Games Winter Games in de Hof van Twente. De buurtcoaches hebben voor de komende periode bubbelbal op de rol gezet. Deze sportieve activiteit is op woensdag 24 maart bedoeld voor alle […]
  • Mossendam biedt sporthal aan voor voortgezet onderwijs24 februari 2021 Mossendam biedt sporthal aan voor voortgezet onderwijs Nu duidelijk is geworden dat het fysieke voortgezet onderwijs weer kan worden opgestart, biedt sporthal De Mossendam een oplossing om de afstandsregels op een goeie manier te kunnen […]
  • Wintergames ook in de maand maart…20 februari 2021 Wintergames ook in de maand maart… Naast de slagwerksessies van Erik Broeke waar we gisteren over berichtten zijn er nog vier activiteiten in Goor in het kader van de zogenoemde Wintergames van Hofactief. Zo is er op […]
  • Luchthal ingezakt door sneeuwval8 februari 2021 Luchthal ingezakt door sneeuwval De hevige sneeuwval heeft voor problemen gezorgd voor de Goorse Tennisvereniging De Mossendam. De tennishal op het sportpark is vandaag deels ingezakt doordat er een grote hoeveelheid op […]