Tai Chi op ’t Doesgoor

Met ingang van 2 oktober wordt op vrijdagochtend een cursus Tai Chi gegeven bij Wijkvoorziening Doesgoor. De cursus bestaat uit 24 lessen van oktober tot en met maart. De lessen zijn van 9.30 tot 11.00 uur, met tussendoor een koffiepauze. Tai Chi verbetert je gezondheid. Het is een combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning. Het brengt je gedachten tot rust en is ook nog leuk om samen te doen. Op 25 september is er van 09.30 uur tot en met 10.30 uur een demonstratie. Hiervoor hoef je je niet op te geven.Voor de cursus geldt dat wel. Petra@nullwijkvoorzieningdoesgoor.nl. De cursus kost € 72 inclusief koffie.

Gerelateerde berichten

  • Cursus Tai Chi op ’t Doesgoor16 september 2019 Cursus Tai Chi op ’t Doesgoor Vanaf 4 oktober 2019 wordt op de vrijdagochtend een cursus Tai Chi gegeven. De cursus bestaat uit 24 lessen van oktober tot en met maart. De lessen zijn van 9.30 uur tot 11.00 uur, met […]
  • Mediteren in De Reggehof18 december 2015 Mediteren in De Reggehof In de maand januari worden er kennismakingscursussen tai chi tao en meditatie gegeven in De Reggehof. Tai chi wordt ook wel Chinese yoga genoemd waarin wordt geleerd op een zachte en […]
  • Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers18 september 2020 Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers Wijkvoorziening ‘t Doesgoor wordt steeds vaker een voorbeeld voor andere initiatieven in andere gemeenten in het land. In de afgelopen week was Roy de Witte in Goor op bezoek. De […]
  • Kangoeroe Klup van start bij Phenix’7217 augustus 2015 Kangoeroe Klup van start bij Phenix’72 Korfbalvereniging Phenix’ 72 start volgende week zaterdag met de Kangoeroe Klup. De Kangoeroe Klup is een sport- en spelaanbod dat Phenix aanbiedt aan kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 […]
  • Waterspelen op ’t Doesgoor1 augustus 2017 Waterspelen op ’t Doesgoor Er is morgenmiddag een middag met diverse waterspelen voor kinderen bij wijkvoorziening 't Doesgoor. Van half 2 tot en met half 4 kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar mee doen. Er is onder […]