Tai Chi op ’t Doesgoor

Met ingang van 2 oktober wordt op vrijdagochtend een cursus Tai Chi gegeven bij Wijkvoorziening Doesgoor. De cursus bestaat uit 24 lessen van oktober tot en met maart. De lessen zijn van 9.30 tot 11.00 uur, met tussendoor een koffiepauze. Tai Chi verbetert je gezondheid. Het is een combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning. Het brengt je gedachten tot rust en is ook nog leuk om samen te doen. Op 25 september is er van 09.30 uur tot en met 10.30 uur een demonstratie. Hiervoor hoef je je niet op te geven.Voor de cursus geldt dat wel. Petra@nullwijkvoorzieningdoesgoor.nl. De cursus kost € 72 inclusief koffie.

Gerelateerde berichten

  • Cursus Tai Chi op ’t Doesgoor16 september 2019 Cursus Tai Chi op ’t Doesgoor Vanaf 4 oktober 2019 wordt op de vrijdagochtend een cursus Tai Chi gegeven. De cursus bestaat uit 24 lessen van oktober tot en met maart. De lessen zijn van 9.30 uur tot 11.00 uur, met […]
  • 5 mille uit Rabofonds voor beweegpark Doesgoor11 maart 2021 5 mille uit Rabofonds voor beweegpark Doesgoor Wijkvoorziening ’t Doesgoor krijgt een fikse bijdrage voor de aanleg en inrichting van het Beweegpark op sportpark 't Doesgoor. Uit het Rabofonds is €5.000 toegekend. Ook de Goorse […]
  • Bootcamp voor kinderen in sportzaal Gijmink9 januari 2021 Bootcamp voor kinderen in sportzaal Gijmink Het Sportteam van Wijkvoorziening Het Doesgoor organiseert op woensdag 20 januari een Bootcamp-activiteit voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Wie benieuwd is hoe het gesteld is met de […]
  • Kerstboompjes voor vrijwilligers en bezoekers Doesgoor23 december 2020 Kerstboompjes voor vrijwilligers en bezoekers Doesgoor De vrijwilligers en deelnemers aan de eet- en wandelgroepen van Wijkvoorziening ´t Doesgoor zijn deze week verrast met een attentie in de vorm van een kerstboompje dat is gemaakt door […]
  • Provinciale vrijwilligersprijzen voor ’t Doesgoor en Kiekeboe24 november 2020 Provinciale vrijwilligersprijzen voor ’t Doesgoor en Kiekeboe De vrijwilligers van wijkvoorziening 't Doesgoor én kringloopwinkel Kiekeboe zijn gisteren in het zonnetje gezet door de Provincie Overijssel. Het Goorse Statenlid Dinand Leferink (foto) […]