Sluitstuk musical Home of Talents

Het zijn moeilijke tijden voor De Reggehof en voor alle theaters en acteurs in ons land. Toch staan de aanstormende podiumtijgers vrijdag op de planken in Goor. De musicalklas van Home of Talents schotelt dan een kleurrijke, spannende musical voor op het podium onder live begeleiding van het leerlingenensemble. De musical is vrijdag te zien in de grote zaal, de aanvang is 19.00 uur. Er zijn nog enkele kaarten: de toegang is gratis maar reserveren is in verband met corona-maatregelen verplicht. Na de voorstelling start de nieuwe musicalklas, daartoe kun je je nu aanmelden.

Gerelateerde berichten

  • Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen22 augustus 2020 Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een […]
  • Nieuw jeugd-ensemble en musicalklas in De Reggehof14 oktober 2020 Nieuw jeugd-ensemble en musicalklas in De Reggehof Het nieuwe Home of Talents (muziekschool) start na de herfstvakantie een nieuw ensemble voor leerlingen tot 18 jaar die naast de instrumentale lessen ook graag samen spelen. start Home of […]
  • Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie23 juli 2020 Zomerworkshops van Home of Talents in laatste week vakantie De muziekschool oftewel de 'Home Of Talents' zoals nu de nieuwe verzamelnaam is, gaat in de laatste week van de zomervakantie vijf zomerworkshops organiseren van telkens één dagdeel. Er […]
  • Dansen voor de allerkleinsten in De Reggehof27 oktober 2020 Dansen voor de allerkleinsten in De Reggehof Corona of niet, de allerkleinsten moeten daar zo weinig mogelijk last van hebben en als het aan de Marleen Hamer van het nieuwe Home of Talents ligt, dansen de peuters zich er met alle […]
  • Open Dag Home of Talents corona-proof8 september 2020 Open Dag Home of Talents corona-proof Komende zaterdag, 12 september, is er de Open Dag van het nieuwe Home of Talents, de verzamelnaam van de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof. De oude vertrouwde Open Dag […]