Oald Goor: De ronde in volle glorie

In redelijke anonimiteit door alle maatregelen werd afgelopen weekend de Ronde van Goor verreden. Een wielerkoers die in het verleden grote namen naar ’t Twentse Haagje bracht en die ook lokale renners als Erik Cent en Harrie Wolters hebben geïnspireerd tot een mooie carrière op de fiets. In deze tijden van de Tour en de Ronde van Goor dalen de redactie-leden van Oald Goor af naar de kelder met prenten uit het verleden van de lokale wielerkoers, met prominente toeschouwers langs het parcours.

Gerelateerde berichten

  • Marit Cent naar opleidingsploeg Parkhotel Valkenburg10 januari 2020 Marit Cent naar opleidingsploeg Parkhotel Valkenburg De Goorse wielrenster Marit Cent komt het komende wielerseizoen uit voor de beloftenploeg van WV Schijndel. Dat team voor wielrensters onder de 23 jaar is een satelliet formatie voor Team […]
  • Ronde van Goor onder prima omstandigheden12 september 2021 Ronde van Goor onder prima omstandigheden Het was vandaag koers aan de rand van 't Twentse Haagje met de klassieke Ronde van Goor. En dat leverde divers spektakel op in de verschillende disciplines. Zo zijn Rixt Hoogland, Roy […]
  • Veel belangstelling voor Ronde van Goor4 september 2021 Veel belangstelling voor Ronde van Goor De organisaties van de wielerrondes hebben over deelname aan hun wedstrijden niet te klagen. Na een jaar zonder criteriums, is de animo voor de koersen binnen de VIRO Criterium Cup Twente […]
  • Groen licht voor Ronde van Goor25 augustus 2021 Groen licht voor Ronde van Goor De stichting Wielerevenementen Goor heeft van de overheden groen licht gekregen voor de organisatie van De Ronde van Goor krijgt op zondag 12 september. Dan zijn ook toeschouwers welkom […]
  • Ronde van Goor dit jaar op zondag 12 september26 juli 2021 Ronde van Goor dit jaar op zondag 12 september De Ronde van Goor wordt dit jaar op zondag 12 september georganiseerd en is dan ook, als corona het toelaat, terug in het centrum van het Twentse Haagje. De wielerronde is de […]