Geslaagde montmartre

Stichting Kunstzinnig Goor kijkt ondanks alle beperkingen door alle maatregelen terug op een geslaagd evenement afgelopen zondag. Om 6.00 uur ’s werd de kunstmarkt al opgebouwd, waarna de contouren zichtbaar werden van een fraaie dag. Er was een breed scala aan kunstenaars en het niveau van het werk was hoog volgens publiek en de kunstenaars die ook oog hadden van het werk van hun collega’s. Er was onder meer beeldhouwwerk, keramiek, schilderkunst, houtsnijkunst, airbrush, mozaïek en verschillende vormen van schilder en tekenkunst te zien. Volgend jaar is er wederom een Goors Montmartre op de eerste zondag van september.

Gerelateerde berichten

  • Kunstzinnig Goor blij met 750 bezoekers3 september 2019 Kunstzinnig Goor blij met 750 bezoekers Stichting Kunstzinnig Goor kijkt tevreden terug op het evenement Goors Montmartre dat volgens de organisatie ruim 750 bezoekers trok. Er waren 20 kunstenaars en jazz-muziek in de tuin van […]
  • Kunstzinnig Goor op rijm opgericht3 december 2018 Kunstzinnig Goor op rijm opgericht De stichting Kunstzinnig Goor heeft inmiddels officieel het levenslicht gezien en dat is in stijl gedeeld. Eerder werd al bekend dat de stichting zou worden opgericht om activiteiten en […]
  • Tweede uitgave Monmartre21 augustus 2018 Tweede uitgave Monmartre Het bleek vorig jaar een succes en dus komt er een vervolg op ‘Goors Monmartre’. Op 2 september vindt de tweede editie van het Goorse schilder- en muziekfestijn plaats. Het Franse […]
  • Columns op site Cem Kekik23 augustus 2010 Columns op site Cem Kekik De Goorse Sing a Song-writer Cem Kekik heeft zijn eigen site uitgebreid met een dagelijkse column. Die wordt wekelijks elke dag door iemand anders geschreven. Zo zijn er al schrijfsels te […]
  • Henk Huisken ziet Abraham12 maart 2010 Henk Huisken ziet Abraham Henk Huisken ziet vandaag Abraham. Henk is gisteravond door familie en vrienden verrast met meerdere karikaturen van Abraham in zijn tuin aan de Wielewaalstraat. Echter aankomende zondag […]