Geslaagde montmartre

Stichting Kunstzinnig Goor kijkt ondanks alle beperkingen door alle maatregelen terug op een geslaagd evenement afgelopen zondag. Om 6.00 uur ’s werd de kunstmarkt al opgebouwd, waarna de contouren zichtbaar werden van een fraaie dag. Er was een breed scala aan kunstenaars en het niveau van het werk was hoog volgens publiek en de kunstenaars die ook oog hadden van het werk van hun collega’s. Er was onder meer beeldhouwwerk, keramiek, schilderkunst, houtsnijkunst, airbrush, mozaïek en verschillende vormen van schilder en tekenkunst te zien. Volgend jaar is er wederom een Goors Montmartre op de eerste zondag van september.

Gerelateerde berichten

  • Kunstzinnig Goor op rijm opgericht3 december 2018 Kunstzinnig Goor op rijm opgericht De stichting Kunstzinnig Goor heeft inmiddels officieel het levenslicht gezien en dat is in stijl gedeeld. Eerder werd al bekend dat de stichting zou worden opgericht om activiteiten en […]
  • Tweede uitgave Monmartre21 augustus 2018 Tweede uitgave Monmartre Het bleek vorig jaar een succes en dus komt er een vervolg op ‘Goors Monmartre’. Op 2 september vindt de tweede editie van het Goorse schilder- en muziekfestijn plaats. Het Franse […]
  • Kunstzinnig Goor blij met 750 bezoekers3 september 2019 Kunstzinnig Goor blij met 750 bezoekers Stichting Kunstzinnig Goor kijkt tevreden terug op het evenement Goors Montmartre dat volgens de organisatie ruim 750 bezoekers trok. Er waren 20 kunstenaars en jazz-muziek in de tuin van […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Welzijnswijzer Salut huis aan huis bezorgd30 november 2017 Welzijnswijzer Salut huis aan huis bezorgd Welzijnsorganisatie Salut heeft een nieuwe Welzijnswijzer uitgebracht die huis aan huis bezorgd wordt- of is. Dit boekje is speciaal bedoeld voor senioren en mantelzorgers uit Goor en […]