De spannende dans om het geel

Waar in de Ronde van Frankrijk de kanshebbers voor de eindzege op één hand zijn te tellen, is het in de Goorse Tourpoule ongemeen spannend. Casper van Vliet gaat aan de leiding, maar hij wordt in het wiel gezeten door meerdere concurrenten, onder wie oud-winnaars Casmaran Land en de winnaar van vorig jaar Mark Morsink. Binnen de Oudste Goorsche is er een broedertwist gaande tussen Koen en Sven Brummelaar, maar of zij de dienst blijven uitmaken tot aan Parijs, is nog maar de vraag.

(Wie staat er dit jaar op het hoogste schavot bij de Goorse Tourpoule?)

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]
  • Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule18 september 2020 Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule Met nog twee etappes voor de boeg in de Tour de France, is het ongemeen spannend aan kop in de strijd om de winst in de Goorse Tourpoule. Na een aantal dagen waarin Casper van Vliet de […]
  • Martin Jeurlink leider na twee dagen in Tourpoule30 augustus 2020 Martin Jeurlink leider na twee dagen in Tourpoule Nadat Casper van Vliet de eerste etappe op zijn naam schreef in de Goorse Tourpoule, ging de tweede naar Gerben Kappert. De overwinning van Alaphilippe schudde het algemeen klassement na […]
  • Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair29 augustus 2020 Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair Een bijzondere editie van de Ronde van Frankrijk. En ook een bijzondere uitgave van de Goorse Tourpoule. In de achterhaal van De Ster werd er vanmiddag massaal gekeken naar de eerste […]
  • Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s23 juli 2020 Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s Normaliter zou Le Grand Boucle nu al een paar dagen achter ons liggen en zou ook de winnaar van de Goorse Tourpoule gehuldigd zijn maar het Coronavirus schoof ook in dit kader alles op. […]