Squashbanen huren kan nu ook online

Het heeft naar eigen zeggen enige tijd geduurd, maar nu is het mogelijk om online squashbanen te reserveren bij Sporthal de Mossendam. Op deze manier zijn er geen ingewikkelde constructies of dure maandabonnementen meer nodig. De banen kosten €10 per drie kwartier en er kan via Ideal worden afgerekend. De Mossendam heeft twee squashbanen waar vooral door de week veel gebruik van wordt gemaakt. Squashbanen reserveren kan via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]
  • Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek4 januari 2017 Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek De Goorse handbalvereniging Dynamiek heeft in de afgelopen periode 10 spelleiders annex jeugdscheidsrechter opgeleid uit eigen vereniging. Door de groei van de club is behoefte aan meer […]
  • Eline Edel nieuwe clubtrainster TV De Mossendam3 juli 2019 Eline Edel nieuwe clubtrainster TV De Mossendam Eline Edel wordt de nieuwe clubtrainster van de Goorse tennisvereniging Mossendam. De 21-jarige Goorse is een kind van de club en momenteel in de afrondende fase van haar opleiding […]
  • Startlocaties Wandelvierdaagse wijzigen niet19 mei 2018 Startlocaties Wandelvierdaagse wijzigen niet Het is goed bevallen en daarom worden dit jaar dezelfde startlocaties aangedaan tijdens de Goorse wandelvierdaagse die dinsdag over een week begint bij sportpark 't Doesgoor. Een dag later […]
  • Reggewerpers blijven gooien6 november 2015 Reggewerpers blijven gooien Of de koude nou intreedt of niet, de Goorse Reggewerpers blijven hun sport beoefenen en kunnen daar immer nieuwe leden bij gebruiken. De Goorse Jeu de Boulevereniging gooit iedere dinsdag- […]