Apollo weer de straat op…

“Het is weer bijna als vanouds” zegt Lies Wiegerinck enthousiast op Facebook. Ze reageerde op het bericht van Apollo met de bijbehorende foto’s over de rondgang van de show- en drumfanfare van Apollo door het centrum van Goor, gisteravond. “We mogen weer naar buiten, Apollo leeft!” is de veelzeggende tekst bij het bericht van de muziekvereniging zelf. Sinds het uitbreken van het Coronavirus bleef het lang stil bij de Goorse muziektrots maar na het hervatten van de repetities van het harmonie- en jeugdorkest in de grote zaal van De Reggehof lijkt ook Apollo weer gestaag richting ‘normaal’ te gaan…

Gerelateerde berichten

  • Wim ‘meneer’ Leetink 80 jaar vergroeid met Apollo2 december 2016 Wim ‘meneer’ Leetink 80 jaar vergroeid met Apollo Hij is dé belichaming van de Goorse muziektrots Apollo: Wim Leetink die door de leden van de muziekvereniging met alle respect wordt aangesproken met 'meneer'. Generaties Goorse leerlingen […]
  • Apollo trapt eeuwfeest af met Nieuwjaarsconcert in de sporthal3 januari 2019 Apollo trapt eeuwfeest af met Nieuwjaarsconcert in de sporthal Het is dit jaar 100 jaar geleden dat muziekvereniging Apollo is opgericht en dat wordt hewt hele jaar door gevierd met diverse jubileumevenementen. De aftrap is komende zaterdagavond […]
  • Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo16 juli 2019 Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo Er komen vijf topshow-korpsen naar Goor om mee te doen aan de Taptoe ter ere van de 100-jarige muziekverening Apollo op zaterdag 21 september. De korpsen behaalden twee jaar geleden nog […]
  • Meedoe-les Majorettes Apollo13 september 2016 Meedoe-les Majorettes Apollo Apollo organiseert op donderdag 22 september een zogenoemde 'Kijk-en-doe-mee-les' in de balletzaal van De Reggehof. Iedereen van 5 jaar en ouder is dan welkom om mee te doen en krijgt […]
  • Mobiele collecte Apollo voor cultuur22 mei 2020 Mobiele collecte Apollo voor cultuur Leden van de Goorse muziekvereniging Apollo zijn vandaag met een mobiele collecte gestart om de lokale cultuursector te steunen. Die zit door het Coronavirus zit in zwaar weer. De […]