Paardenmarkt naar de Spoorstraat

De Goorse Paardenmarkt gaat verhuizen naar de Spoorstraat en dee parkeerplaats achter café De Ster. Dat is de uitkomst van diverse gesprekken tussen de gemeente Hof van Twente, Dieren Welzijn en de werkgroep Winters Genieten. De eeuwenoude Goorse traditie was in de afgelopen jaren altijd op het Schoolfeestplein. Het evenement gaat nu verder onder de naam Goorse Wintermarkt. Voorzitter van de werkgroep Paul Reef: “We willen met deze paardenmarkt een voorbeeldfunctie vervullen, een traditioneel evenement in een modern jasje waarbij dierenwelzijn voorop staat.” De Goorse Wintermarkt gaat plaatsvinden op elke derde zaterdag van december en is onderdeel van Winters Genieten in het Goorse stadshart. Dat is dit jaar op zaterdag 19 december. als het Corona-virus geen roet in het eten gooit. Het parkeerterrein van De Reggehof en voor het gemeentehuis zal worden ingericht als parkeerplaats voor de paardenhandelaren.