GFC klopt Juliana: 4-1

Een goede generale voor GFC in aanloop naar de competitiestart volgende week. De derde en laatste poulewedstrijd in het regionale bekertoernooi werd met 4-1 gewonnen van het Hengelose Juliana ’32. GFC leidde bij rust met 1-0 door een treffer van Collin Mensink. Vlak na rust tekende Olaf Siegers voor de 2-0. Hij gooide halverwege de tweede helft ook de wedstrijd in het slot met de 3-0. Vlak voor tijd schoot Tim Wassink de 4e voor GFC binnen op sportpark Heeckeren. De 4-1 die daarna nog viel was slechts voor de statistieken.

GFC bekert niet door. De rood zwarten speelden voor de zege op Juliana ’32 twee keer gelijk terwijl de Hengeloërs twee keer wonnen waardoor zij naar de volgende ronde gaan. GFC speelt volgende week de eerste wedstrijd in de competitie uit tegen s.v. Rijssen.

Gerelateerde berichten

  • GFC geeft 3-0 voorsprong uit handen6 september 2020 GFC geeft 3-0 voorsprong uit handen GFC heeft het tweede bekerduel tegen Achilles ’12 uit Hengelo met 3-3 gelijk gespeeld. De rood zxwarten kwamen voor rust met 3-0 voor maar gaven die voorspring na de thee uit handen. Olaf […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • Siegers op schot tegen RDC10 oktober 2020 Siegers op schot tegen RDC Het is de week van Olaf Siegers. De aanvaller van GFC scoorde vorige week al drie keer in het duel tegen Gorssel (3-6 winst) en afgelopen dinsdag drie keer in de wedstrijd om de Tukker […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC laat zege in extremis uit handen glippen15 april 2017 GFC laat zege in extremis uit handen glippen Tot aan de laatste seconde in het uitduel met TVO, leek het erop dat GFC in Beckum de derde zege in vier wedstrijden zou boeken maar een van richting veranderde vrije trap besliste anders. […]