Eén nieuwe Coronabesmetting in de Hof

Er is in de afgelopen weken één persoon in de gemeente Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het aantal besmettingen neemt landelijk sterk toe maar in de Hof blijft het meevallen met het aantal Corona-gevallen. In totaal zijn nu 64 Hof van Twentenaren positief getest sinds de uitbraak van het virus. Er waren 14 ziekenhuisopnames terwijl 5 inwoners van de Hof overleden met het Corona-virus.

Gerelateerde berichten

  • Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof2 september 2020 Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof Er is sinds 19 augustus niemand uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In de weken voor 19 augustus […]
  • Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof16 september 2020 Drie nieuwe Corona-besmettingen in de Hof Het aantal Corona-besmettingen in Goor en omgeving is de laatste week iets opgelopen. In de Hof van Twente werden in de afgelopen twee weken, drie nieuwe besmettingen geregistreerd. […]
  • Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie9 augustus 2020 Gemeente stelt hal stadhuis beschikbaar voor vaccinatie De gemeente Hof van Twente gaat in Goor ruimtes beschikbaar stellen voor het geven van de griepprik, dit najaar. In verband met de geldende Coronaregels (anderhalve meter afstand) heeft […]
  • Twee Coronadoden in Hof van Twente17 april 2020 Twee Coronadoden in Hof van Twente Er zijn sinds de uitbraak van het Corona-virus in de gemeente Hof van Twente twee mensen overleden aan de gevolgen ervan. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het werkelijke aantal kan […]
  • Geen Corona-besmettingen in Goor3 augustus 2020 Geen Corona-besmettingen in Goor Ook in de afgelopen twee weken is de teller op 0 blijven staan voor wat betreft het aantal Corona-besmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Dat blijkt uit de […]