Geen Goors carnaval komend seizoen

De Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo heeft de activiteiten voor het komende seizoen afgeblazen. Dit in verband met het Corona-virus en de bijbehorende RIVM-maatregelen. Het zou een jubileumjaar (11) moeten worden maar dat wordt nu een jaar opgeschoven. Er wordt eind november dus ook geen nieuwe Goorse Prins Carnaval gepresenteerd in de residentie, Café De Ster. De leden van de CV Sterzo gaan wel een alternatief feestprogramma opstellen voor de eigen actieve leden. In veel andere plaatsen in het land is inmiddels ook al besloten om het Carnaval voor het komende jaar niet door te laten gaan.

Ook geen sleuteloverdracht dit jaar in het gemeentehuis

Gerelateerde berichten

  • Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar26 februari 2020 Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar Het was een weer een enerverend weekeinde voor de leden van de Goorse carnavalsvereniging Sterzo. Die sloten gisteren de de serie dolle dagen af met een bijeenkomst in het gemeentehuis […]
  • Hoog bezoek voor burgemeester Nauta4 februari 2020 Hoog bezoek voor burgemeester Nauta Het is een jaarlijkse Carnavalstraditie in de Hof waar ook dit jaar niet aan wordt getornd. De Prinsen van de drie Carnavalsverenigingen uit Goor, Bentelo en Hengevelde gingen vanmiddag […]
  • Mark Escher nieuwe prins CV Sterzo30 november 2019 Mark Escher nieuwe prins CV Sterzo De verbazing was groot toen de in Hengevelde woonachtige Mark Escher zaterdagavond uit de rook naar voren kwam als de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo in Goor. De 45-jarige Escher […]
  • Carnaval en Schlagers voor bewoners Herfstzon26 februari 2020 Carnaval en Schlagers voor bewoners Herfstzon De bewoners van woon-zorgcentrum Herfstzon hebben een paar feestelijke dagen achter de rug. Afgelopen vrijdagmiddag werd er carnaval gevierd met CV Sterzo-prins Mark en zijn gevolg. De […]
  • Voorschot op daverend carnavalsfeest…14 februari 2020 Voorschot op daverend carnavalsfeest… De polonaises werden al vroeg ingezet vanochtend op de Goorse basisscholen 't Heeckeren en De Albatros. Daar werd alvast een voorschot genomen op het Feest der Zotten dat volgende week […]