Forse nederlagen Hector en Twenthe in bekertoernooi

Hector en Twenthe gingen vandaag fors onderuit in de laatste bekerduels voorafgaand aan de competitiestart van volgende week. Vierdeklasser SV Hector verloor op eigen veld van derdeklasser Saasveldia. Het werd 0-4 op ’t Doesgoor. Bij rust stond er al 0-3 op het scorebord. Ook vv Twenthe verloor met 0-4. Op ’t Piepwillem was KOSC uit Ootmarsum met name voor rust veel te sterk en scoorde alle treffers in de eerste helft. Bij KOSC scoorde Jorrit Weierink in het eerste kwartier van de wedstrijd een loepzuivere hattrick met drie treffers in de 5e, 9e en 13e minuut. Twenthe opent volgende week de reguliere competitie met een uitwedstrijd bij Rietmolen. Hector speelt dan thuis tegen Hoeve Vooruit.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Zware duels voor Twenthe en Hector6 oktober 2018 Zware duels voor Twenthe en Hector Het lijkt erop dat de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G de borst nat kunnen maken. Twenthe gaat in 3A op bezoek bij Saasveldia. Die ploeg walste vorige week nog met 6-0 […]
  • Twenthe-Saasveldia 0-3, GFC-Enter 4-0, ABS-Hector 2-319 mei 2019 Twenthe-Saasveldia 0-3, GFC-Enter 4-0, ABS-Hector 2-3 De eindstanden van de competitieduels in de derde klasse A- en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Twenthe - Saasveldia 0-3 4G 14.00 uur: GFC - sv […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Emos16 mei 2016 Twenthe speelt gelijk tegen Emos Twenthe heeft laatste wedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijk gespeeld tegen Emos. In Enschede werd het 2-2 in een duel waarin Emos een karrenvracht aan kansen miste. Mark Nijland opende […]
  • Twenthe verliest ruim van Saasveldia7 oktober 2018 Twenthe verliest ruim van Saasveldia Twenthe leed vanmiddag in Saasveld de tweede competitie-nederlaag in het prille voetbalseizoen. Tegen Saasveldia met 5-1 verloren. De Goorse Tricolores begonnen goed aan het duel en kregen […]