Oma Mondharmonica is 100 jaar

Groot feest bij Huize Herfstzon én bij de familie Overbeek vandaag. Want Dini Overbeek is vandaag 100 jaar geworden. De nog kwieke eeuwling werd in het verzorgingstehuis vanochtend al gefêteerd met live muziek, een speciaal lied en bezoek van burgemeester Nauta. Dini Overbeek (Diene van ’n Kranenmors) staat bekend als de vrolijke zingende én mondharmonica spelende vrouw die een aantal jaren geleden de televisie haalde en de bijnaam Oma Mondharmonica kreeg. Ook vandaag was de regionale pers aanwezig.

Gerelateerde berichten

  • Mina klein Twennaar 100 jaar23 maart 2020 Mina klein Twennaar 100 jaar Ze moet het, hoe vervelend ook, nagenoeg in haar eentje vieren vanwege de omstandigheden maar de mijlpaal is voor Mina Klein Twennaar niet minder om. Ze viert vandaag haar 100e […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Toch nog hoog bezoek voor Goorse 100-jarige22 juli 2020 Toch nog hoog bezoek voor Goorse 100-jarige Ze bereikte op 23 maart de gezegende leeftijd van 100 jaar maar dat kon niet gevierd worden vanwege het Corona-virus. Ook het bezoek van burgemeester Ellen Nauta moest worden opgeschort […]
  • Oma Dine bezorgt Herfstzon muzikale kerst25 december 2015 Oma Dine bezorgt Herfstzon muzikale kerst Ze is inmiddels 95 jaar maar blaast er op haar mondharmonica nog lustig op los. Dine Overbeek is immer de vrolijke noot tijdens de koffiebijeenkomsten bij verzorgingstehuis 't Herfstzon in […]
  • Weduwe oud-burgemeester Spaans 100 jaar oud15 april 2017 Weduwe oud-burgemeester Spaans 100 jaar oud Een bijzondere dag voor mevrouw Spaans-van Liere en de bewoners van verzorgingstehuis De Stoevelaar in Goor. De weduwe van oud-burgemeester Jacob Spaans viert vandaag haar 100e verjaardag […]