Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast

Het internationale jeugdtoernooi van GFC dat op dinsdag 13 oktober zou worden gehouden op sportpark Heeckeren, gaat niet door. De 24e editie is afgelast vanwege het Corona-virus. De organisatie heeft na overleg met verschillende overheden besloten om het toernooi niet door te laten gaan omdat er veel publiek op het evenement af kan komen waardoor de geldende RIVM-regels niet kunnen worden nageleefd. Er doen jaarlijks teams van betaald voetbal-organisaties uit verschillende landen mee aan het toernooi voor spelers onder de 14 jaar. De hoop is nu gevestigd op volgend jaar als GFC het 115 jarig jubileum viert.

Gerelateerde berichten

  • Voorbereiding internationaal jeugdtoernooi in volle gang, doorgaan wel onzeker1 september 2020 Voorbereiding internationaal jeugdtoernooi in volle gang, doorgaan wel onzeker Het is vanwege de Coronaregels nog niet helemaal duidelijk of het jaarlijkse internationale GFC C-jeugdtoernooi door kan gaan. Toch is er goede hoop en zijn de voorbereidingen getroffen […]
  • Streep door GFC – ABS20 januari 2019 Streep door GFC – ABS Voor het eerste elftal van GFC duurt de winterstop nog een week langer. Door de intrede van Koning Winter in ons kikkerlandje is het veld op Sportpark Heeckeren onbespeelbaar en kan er […]
  • GFC-Hector afgelast, Twenthe speelt wel9 december 2018 GFC-Hector afgelast, Twenthe speelt wel De stadsderby tussen GFC en SV Hector, die vanmiddag om 14:00 uur zou beginnen, is afgelast. Door de regenval is het veld op sportpark Heeckeren onbespeelbaar geworden. De voetbalderby in […]
  • Schalke, Dortmund en PSV op jeugdtoernooi GFC13 september 2017 Schalke, Dortmund en PSV op jeugdtoernooi GFC Schalke 04, Borussia Dortmund en PSV zijn dit jaar de grote blikvangers tijdens het 21e internationale jeugdtoernooi van GFC voor spelers onder 14 jaar. Dat wordt gespeeld op sportpark […]
  • Hofteam klopt derde divisionist PH7 oktober 2015 Hofteam klopt derde divisionist PH "Een prima generale" zo sprak trainer RenĂ© ten Zende van het Hofteam na de puike 3-1 zege woensdagavond met het Hofteam tegen PH C1 dat uitkomt in de landelijke derde divisie. Bij rust was […]