Goor verdeeld over vuurwerkverbod

Een groot deel van Goor is tegen een algeheel vuurwerkverbod en vindt dat deze traditie in stand moet worden gehouden. Dat blijkt uit een poll op deze site. Van de stemmers zegt 54% tegen een verbod te zijn. De overige 46% zegt een verbod wel toe te juichen in het kader van de veiligheid. De gemeenteraad sprak gisteren nog over het verbod op knalvuurwerk en vuurpijlen dat tijdens de komende jaarwisseling nog niet van kracht zal zijn. De volgende poll gaat over de Goorse Paardenmarkt. De verhuist nu naar de Spoorstraat in het centrum. Een goede zaak, was het Schoolfeestplein prima of liever helemaal geen paardenhandel meer in december in Goor ? U mag het zeggen !

Gerelateerde berichten

  • Meerderheid voor verhuizing paardenmarkt, één-derde anti22 oktober 2020 Meerderheid voor verhuizing paardenmarkt, één-derde anti Door het Corona-virus gaat de traditierijke Paardenmarkt in Goor dit jaar niet door maar is de hoop gevestigd op volgend jaar. Dan is het de bedoeling om de Paardenmarkt te verplaatsen […]
  • Algeheel vuurwerkverbod op komst, PvdA wil openbaar debat22 juni 2020 Algeheel vuurwerkverbod op komst, PvdA wil openbaar debat Het lijkt erop dat er tijdens de komende jaarwisseling geen vuurwerk meer mag worden afgestoken. Volgens de lokale PvdA is daarover door de Twentse burgemeesters al min of meer een […]
  • Meerderheid wil af van éénrichtingsverkeer Molenstraat15 maart 2016 Meerderheid wil af van éénrichtingsverkeer Molenstraat De beslissing om éénrichtingsverkeer in te stellen in een groot deel van de Molenstraat moet worden teruggedraaid. Dat zegt de meerderheid van de deelnemers aan een poll op deze site. Van […]
  • Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ?2 augustus 2017 Hofpas nog niet in trek, eetbaar groen wel ? De switch van de Goorse Gelukspas naar de nieuwe Hofpas, die in de hele Hof van Twente te gebruiken is, kan de Gorenaar nog niet echt bekoren. in een poll op deze site blijkt dat het […]
  • ‘Kunstgras met rubber gewoon bespelen’22 november 2016 ‘Kunstgras met rubber gewoon bespelen’ De meerderheid van de deelnemers aan een poll op deze site vind dat er gewoon op kunstgras kan worden doorgespeeld met daarin de bediscussieerde rubber korrels. Die zouden kankerverwekkend […]